woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Opnieuw een speler van Juventus in de fout

lees ook ...

NBA Boston Celtic voorkomt op het nippertje eerste thuis ned...

In de NBA competitie kon de ploeg van de Boston Celtic vrijdagavond aan een eerste thuisnederlaag ontsnappen tegen de Philadelphia 76ers. De koploper in de Eastern Conference versloeg de 76ers met ...

Nicolo Fagioli de middenvelder van Italiaanse club Juventus zou zich de afgelopen tijd schuldig hebben gemaakt aan gokactiviteiten dat verboden is in Italie vooral voor voetballers.

De Openbare aanklager van Turijn is een onderzoek gestart naar vermeende illegale gokactiviteiten van Juventus- middenvelder Nicolo Fagioli. Ook de Italiaanse voetbalbond is gestart met ee onderzoek rond de gokactiviteiten van Nicolo.Indien het onderzoek genoeg bewijzen naar boven brengt riskeren spelers die gokken op voetbalwedstrijden en schorsing van maar liefst drie jaar en een boete van 25.000 euro.

Met de situatie van Fagioli, die dit seizoen tot dusver 6 serie A wedstrijden speelde, heeft Juventus er opnieuwe een zorgenkind bij. Onlangs kwam de Oude Dame ookal op een negatieve wijze inhet nieuws nadat bekend was dat Paul Pogba positief bevonden was op het gebruik van testosteron. Ook hem hangt een schorsing boven het hoofd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOpnieuw een speler van Juventus in de fout