zondag 14 april 2024
24.7 C
Paramaribo
11.8 C
Amsterdam
0
(0)

Opmerking Carrasco gooit roet in het eten over mogelijke transfer

lees ook ...

Krappe overwinning voor Transvaal in Suriname Major League

Het is de ploeg van Transvaal zaterdagavond gelukt een magere 1-0 overwinning te behalen om de ploeg van Voorwaarts in de Suriname Major League. De 2 oudste ploegen in Suriname, Transvaal en Voor...

De 29-jarige Belg Yannick Carrasco heeft dinsdagavond met zijn opmerkingen bij Ateltico Madrid te blijven spelen mogelijk roet in het eten gegooid over een mogelijk transfer naar Barcelona.

Terwijl zijn zaakwaarnemer Pini Zahavi, aan de spaanse vertelde dat Carrasco open staat voor een transfer naar Barcelona en mogelijk in een ruildeal met Memphis Deapy betrokken zou kunnen worden,  heeft de speler tegen de Spaanse pers aangegeven dat zijn carriere voorlopig ligt bij Ateltico Madrid.Op dit moment denk ik alleen aan Atelti zegt de hoofdrolspeler tegen Mundo Deportivo.” Ik vind dat alle spelers honderd procent toegewijd moeten zijn om voor de doelstellingen van deze club te vechten.Door de reactie van  Carrasco is een ruildeal tus Atletico Madrid en Barcelona even op de hellig geplaatst.Memphis Depay zou volgens de spaanse pers al een persoonlijk accoord hebben bereikt met Atletico Madrid.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOpmerking Carrasco gooit roet in het eten over mogelijke transfer