zaterdag 20 april 2024
27 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
0
(0)

Opmerking Carrasco gooit roet in het eten over mogelijke transfer

lees ook ...

Suriname wint laatste groepswedstrijd in Nicaraqua

De Nationale zaalvoetbalselectie van Suriname die meedoet aan de Concacaf Futsal Championship  die in Nicaraqua gehouden heeft de laatste groepswedstrijd met 4-0 van Haiti gewonnen. De zaalvoet...

De 29-jarige Belg Yannick Carrasco heeft dinsdagavond met zijn opmerkingen bij Ateltico Madrid te blijven spelen mogelijk roet in het eten gegooid over een mogelijk transfer naar Barcelona.

Terwijl zijn zaakwaarnemer Pini Zahavi, aan de spaanse vertelde dat Carrasco open staat voor een transfer naar Barcelona en mogelijk in een ruildeal met Memphis Deapy betrokken zou kunnen worden,  heeft de speler tegen de Spaanse pers aangegeven dat zijn carriere voorlopig ligt bij Ateltico Madrid.Op dit moment denk ik alleen aan Atelti zegt de hoofdrolspeler tegen Mundo Deportivo.” Ik vind dat alle spelers honderd procent toegewijd moeten zijn om voor de doelstellingen van deze club te vechten.Door de reactie van  Carrasco is een ruildeal tus Atletico Madrid en Barcelona even op de hellig geplaatst.Memphis Depay zou volgens de spaanse pers al een persoonlijk accoord hebben bereikt met Atletico Madrid.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOpmerking Carrasco gooit roet in het eten over mogelijke transfer