woensdag 27 september 2023
32.9 C
Paramaribo
22.6 C
Amsterdam
0
(0)

Opkomst minder op de sportdag van Ilonka Elmont Foundation

lees ook ...

Pier Eringa stapt op als voorzitter van de RVC van Ajax

Het bestuur van Ajax heeft woensdagochtend in een persbericht aangegeven dat  Pier Eringa besloten heeft zich terug te trekken als voorzitter van de Raad van Commissarissen (RVC) van Ajax en wel ingaa...

Op donderdag 8 juni organiseerde De Ilonka Elmont Foundation een sportdag voor kinderen met een beperking in het George Streepy Stadion waaraan verachillende scholen hebben meegedaan.

Ondanks de  deelnemende scholen: SO Grietjebie, SO Jankielaan, SO Bloementuin,SO LOM Samuel  dit keer met minder kinderen kwamen opdagen was het aan de kinderen hun gezichten duidelijk te lezen dat de verschillende spelletjes waaraan ze mee mochten doen ze ervan genoten hebben.

 

De mindere opkomst  mocht de pret niet drukken maar toch baart de afname Ilonka Elmont wel  zorgen. We hadden vroeger altijd rond de 120 leerlingen per school en we zien  dat het door de jaren  steeds minder wordt.Ik weet niet precies wat de reden hiertoe is.Van enkele leerkrachten is begrepen dat  door het invoeren van het doorvoer system van het Ministerie van Onderwijs een belangrijke rol in de aflame heeft gespeeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOpkomst minder op de sportdag van Ilonka Elmont Foundation