dinsdag 16 april 2024
25 C
Paramaribo
8.5 C
Amsterdam
0
(0)

Opkomst minder op de sportdag van Ilonka Elmont Foundation

lees ook ...

American Footballspeler O.J. Simpson overleden

De 76-jarige voormalig American Footballspeler O. J. Simpson is woensdag aan kanker overleden. O.J.Simpson heeft in zijn actieve sportcarriere gespeeld voor de Buffalo Bills en de San Francisco...

Op donderdag 8 juni organiseerde De Ilonka Elmont Foundation een sportdag voor kinderen met een beperking in het George Streepy Stadion waaraan verachillende scholen hebben meegedaan.

Ondanks de  deelnemende scholen: SO Grietjebie, SO Jankielaan, SO Bloementuin,SO LOM Samuel  dit keer met minder kinderen kwamen opdagen was het aan de kinderen hun gezichten duidelijk te lezen dat de verschillende spelletjes waaraan ze mee mochten doen ze ervan genoten hebben.

 

De mindere opkomst  mocht de pret niet drukken maar toch baart de afname Ilonka Elmont wel  zorgen. We hadden vroeger altijd rond de 120 leerlingen per school en we zien  dat het door de jaren  steeds minder wordt.Ik weet niet precies wat de reden hiertoe is.Van enkele leerkrachten is begrepen dat  door het invoeren van het doorvoer system van het Ministerie van Onderwijs een belangrijke rol in de aflame heeft gespeeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOpkomst minder op de sportdag van Ilonka Elmont Foundation