maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Openbaar Ministerie Nederland eist 9 jaar cel voor Promes

lees ook ...

Hansi Flick heeft geen interesse in een terugkeer als coach...

De voormalige coach van Bayern Munchen  Hansi Flick heeft duidelijke aangegeven  geen interesse te hebben in een mogelijke terugkeer als coach van Bayern Munchen. De ploeg van Bayern Munchen verloo...

Het Openbaar Ministerie Nederland heeft woensdag negen cel straf geeist tegen Quincy Promes voor zijn betrokkenheid  bij een cocaine smokkel in janauri 2020.

Quincy Promes die mometeel voetbalt in Rusland voor Spartak Moskou en die zelf niet anwezig was in de rechtzaal kreeg van het Openbaar Ministerie een straf eis van 9 jaar voor zijn aandeel van cocaine smokkel in janauri 2020 via de haven van Antwerpen. Smokkelaars konden 650 kg cocaine van boord halen en naar een loods in de buurt van de haven van Antwerpen brengen. Op hetzelfde schip wist de douane een lading van 712 kg te onderscheppen. Beide ladingen waren afkomstig uit Brazilie.

Door onderschepte cryptoberichten is de betrokkenheid van Quincy Promes bij de smokkel bevestigd. ”Volgens het OM werkte Promes nauw samen met de 32-jarige Marylio V.”, tegen wie het OM acht jaar cel heeft geeist. Het OM stelt dat Promes contact had met vermeend grote drugshandelaren, waaronder de bekende Piet Wortel. Promes is nog tot aan het eind van het seizoen onder contract bij Spartak Moskou. Promes heeft inmiddels de Russische nationaliteit aangevraagd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOpenbaar Ministerie Nederland eist 9 jaar cel voor Promes