donderdag 22 februari 2024
29 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
1
(1)

Op papier geen gunstige loting voor Robinhood

lees ook ...

”It’s a lot of lies” gooide Frenkie De Jon...

De 26-jarige Nederlandse international en speler van Barcelona heeft dinsdag tijdens de persconferentie voorafgaand aan de Championsleague wedstrijd tegen Napoli de Spaanse pers flink repliek gediend ...

Concacaf Caribbean Champion 2023 en kampioen van Sriname Robinhood zal in de round of 16 moeten wachten op de winnaar van de ontmoeting tussen Toluca en Herediano dit kwam uit de bus woensdagavond na de loting van de Concacaf.

Doordat Robinhood kampioen is geworden van de Concacaf Caribbean Cup zijn ze gelijk terecht gekomen in de round of sixteen van de Champions Cup. Gisteravond vond de loting plaats in Miami. Na de loting kwam het volgende uit de bus. Robinhood zal uitkomen tegen de winnaar van de ontmoeting tussen de Mexicaanse club Deportivo Toluca en Club Sport Herediano van Costa Rica.

Club Toluca is geen onbekende in di tournooi. De Mexicaanse ploeg won in 1968 en in 2003 de Champions Cup. Integenstelling tot Toluca won de ploeg uit Costa Rica Herediano nooit de Champions Cup, maar wel in 2018 de Concacaf League. In hun 102- jarig bestaan werd Herediano 29 keer kampioen van Costa Rica.

In de 59ste editie van het toernooi, dat in de afgelopen jaren diverse naamsveranderingen heeft ondergaan, doen 27 van de beste clubs uit 10 landen van Noord-en Centraal- Amerika en het Caribisch gebied mee. De Concacaf Champions Cup is het enig kwalificatie toernooi voor de regionale clubs om een plaats te verwerven in de nieuwe en uitgebreide FIFA Club World Cup 2025

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOp papier geen gunstige loting voor Robinhood