dinsdag 6 juni 2023
26.6 C
Paramaribo
16.2 C
Amsterdam
0
(0)

Op een kerstkaart bespot voormalig F1- baas antiracistische protesten

lees ook ...

UFC Juryleden helpen Amir Albazi naar overwinning

In de UFC APEX Las Vegas  vond zondagochtend een belangrijk gevecht plaats in de Vlieggewicht divisie tussen Amir Albazi en Kara- France  waarbij de juryleden Al Bazi hielpen aan een overwinning. ...

 

Met de uitdrukking”vechten voor gelijkheid” probeert Bernie Ecclestone een boodschap van ” een einde aan racisme uit te beelden .

Op 91 jarige leeftijd  heeft Bernie Ecclestone , voormalig Formule 1- baas, de traditie niet losgelaten .In zijn kerskaart hield hij de gewoonte om de draak te steken met feiten van de grootste categorie van de wereldmotorsport

Deze keer bespotte de zakenman de antiracistische protesten die voor elke Grandpri worden gehouden sinds de eerste van het vorig jaar.

Ecclestone maakte grapjes over de slogan “We Race As One”. Dit keer verving hij de uitdrukking met de woorden “End Racism”op de shirts van de coureurs tijdens de ceremonie voor de start door gele borden waarin werd gevraagd om gelijke lonen voor alle Formule 1 coureurs.Hij eindigt zijn kerstkaart met  Vrolijk kerst 2021 en doe alles goed in 2022.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOp een kerstkaart bespot voormalig F1- baas antiracistische protesten