woensdag 10 augustus 2022
25.7 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
5
(1)

Op 28 december wordt Ferran Torres aan het Barcelona publiek voorgsteld.

lees ook ...

Het blijft onrustig in Barcelona

Het bestuur van de Spaanse ploeg Barcelona heeft  dinsdag voor vierde keer de economy lever geactiveerd zodat een bedrag van 100 miljoen Euro vrij komt om de nieuwe spelers voor zaterdag in de La Liga...

 

Barcelona en Manchester City bereikten donderdag een akkoord over de transfer van Ferran Torres naar Barcelona.

Barcelona en de speler hadden al eerder een overeenstemming met elkaar bereikt, het wachten was dus  op een akkoord tussen de twee clubs.

Ferran Torres , wordt de eerste aankoop van Barcelona tijdens de winterstop transfer periode die van 6 janauri tot 31 januari  2022 ingaat.Barcelona betaalt een bedrag van 55 miljoen  Euro  plus bonussen  aan Manchester City.

De 21 jarige Torres scoorde 16 doelpunten in 43 wedstrijden voor Manchester City,Hij komt ook uit voor de Nationale Spaanse voetbalselectie.Hij scoorde voor de Spaanse selectie 12 doelpunten in 22 wedstrijden, waarvan een hattrick tegen Duitsland en Italie.

Verwacht wordt dat Torres op 19 januari zijn eerste wedstrijd zal spelen voor zijn nieuwe club Barcelona en wel in de La Liga tegen Rayo Vallecano in  het Camp Nou stadion

Om Torres te registeren  in de La Liga, zodat hij speelgerechtig zal zijn om voor Barcelona uit te komen , zal de club  enkele spelers in janauri moeten verkopen.Er is een lijst van spelers die mogelijk zullen vertrekken of gevraagd zullen worden om te vertrekken.Spelers als Umtiti, Coutinho, Sergio Roberto, Sergino Dest,Luuk de Jong, Yusuf Demir.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOp 28 december wordt Ferran Torres aan het Barcelona publiek voorgsteld.