woensdag 17 juli 2024
28 C
Paramaribo
21.3 C
Amsterdam
0
(0)

Ook Trinidad te sterk voor U20 Suriname

lees ook ...

LA Liga/ Kylian Mbappe in vol gepakt Bernabeu gepresenteerd

Kylian Mbappe de nieuwe aanwinst van de Spaanse kampioen Real Madrid werd dinsdagochtend voor 85.000 toeschouwers gepresenteerd als de nieuwe spits van Real Madrid. ''Wauw", Kylian Mbappe zoekt...

Ook deze wedstrijd startte de U20 selectie van Suriname heel agressief maar moest het uiteindelijk met 0-3 afleggen tegen Tririndad & Tobago in de U20 Concacaf  Championship

De U20 selectie van Suriname had in de 1ste helft een beter veldoverwicht die helaas niet in doelpunten werd omgezet.Alleen een overwinning zou Suriname nog in de gelegenheid stellen zich te plaatsen voor de volgende ronde.Trinidad had aan een gelijkspel voldoende om zich te plaatsen voor de round of 16 en dat was ook te zien in hun spel,rustig wachtend om toe te slaan.

In de 2de helft kregen we een ander beeld voorgeschoteld meer balbezit voor Trinidad en Suriname probeerde via de lange ballen achter de achterhoede van Trinidad te komen maar daarin had suriname  ook geen succes.Een misberekening van de keeper,die dacht dat de bal outging gaf Trinidad de 1-0 voorsprong,het werd daarna 2-0 en in blessure tijd werd het 3-0 voor Trinidad.

Door de 3de wedstrijd te verliezen eindigt  suriname op de laatste plaats in Groep F met uit 3 gespeeld 0 punten.Een zeer slecht resultaat voor de U20 selectie die geen enkel doelpunt wist te scoren.Suriname kreeg er 14 doelpunten tegen .8-0 Mexico  3-0 Haiti en 3-0 Trinidad.Het ontbrak suriname aan westrijdritme en gebrek aan internationale ervaring.

In deze poule gaan Mexico,Haiti en Trinidad& Tobago naar de round of sixteen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOok Trinidad te sterk voor U20 Suriname