vrijdag 29 maart 2024
28 C
Paramaribo
13.7 C
Amsterdam
0
(0)

Ook Sergio Ramos speelt zaterdag zijn laatste wedstrijd in de PSG shirt

lees ook ...

Chelsea zorgt voor einde Europees avontuur Ajax vrouwen

Ajax vrouwen komen forse nederlaag tegen Chelsea niet te boven en is daardoor  uitgeschakeld voor verdere deelname aan de Championsleague. Het is de Ajax vrouwen woensdag niet gelukt om de halv...

De 37-jarige oud Spaanse international Sergio Ramos speelt zaterdag evenals Lionel Messi  zijn laatste wedstrijd in de shirt van PSG  dit maakte hij bekend op instagram.

Twee jaar geleden kwam de centrale  verdediger  transfervrij van de Spaanse ploeg Real Madrid met wie hij de La Liga,  Copa del Rey, Spaanse Supercup,Worldcup voor clubs en ook nog de Championsleague won.In Frankrijk werd hij twee keer kampioen  van de Ligue1 met PSG  helaas werd de ploeg uitgeschakeld in de Championsleague. Ik vond het een geweldige tijd om in Frankrijk te voetballen.

Het is nog niet bekend wat Sergio Ramos zal  doen na zijn laatste wedstrijd zaterdag voor PSG,  het is overigens zijn 58ste wedstrijd in de shirt van PSG. Ramos heeft het in het begin van zijn periode bij PSG  niet makkelijk gehad, daar hij veel te maken had met blessures. ” Ik bedank jullie allen voor de support de afgelopen 2 jaren” schreef Ramos op instagram.

Lionel Messi en Sergio Ramos  spelen  zaterdag hun laatste wedstrijd voor PSG  maar ook de 56-jarige coach Christopher  Gatlier zit zaterdag voor de laatste keer op de trainersbank bij PSG. Een  jaar geleden kwam terecht bij PSG  maar wist alleen het kampioenschap in Frankrijk  te pakken en werd met de ploeg in de Championsleague uitgeschakeld. Het is nog niet bekend wie hem zal opvolgen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOok Sergio Ramos speelt zaterdag zijn laatste wedstrijd in de PSG shirt