maandag 11 december 2023
24.4 C
Paramaribo
9.3 C
Amsterdam
5
(1)

Ook naam van Winston Bogarde genoemd in schandaal

lees ook ...

”De coaches hebben ons uitgelachen” zegt basketb...

De Surinaamse meisjes basketbalselectie heeft alle wedstrijden verloren op de Consude Games voor scholieren in Chilie. '' De coaches van de verschillende landen hebben ons uitgelachen toen ze h...

Assistent-trainer bij Ajax  Winston Bogarde zou in de periode tussen 2019 en 2020 ook in de fout zijn gegaan

Voor de kwestie van Marc Overmars aan het licht kwam heeft de leiding van Ajax ook eerder klachten gehad  van Winston Bogarde. Winston werd door een vrouw aangeklaagd bij het bestuur van Ajax. Het bestuur heeft de zaak laten onderzoeken en kwam toen tot de conclusie dat het om een prive- kwestie ging  en daardoor bleef Winston als assistent trainer bij Ajax.

Maar nu  Marc Overmars door de mand gevallen is, wordt de kwestie rond Winston Bogarde nu vanuit een andere bril bekeken. In het geval van Marc Overmars bleef de vraag welke bestuursleden op de hoogte waren van het gedrag van Marc Overmars,  maar volgens het nederlandsblad NRC die met het bericht over Winston Bogarde naar buiten kwam ,  is dat van Bogarde wel duidelijker dan die van Overmars.Het bestuur van Ajax heeft toen zij op de hoogte waren rond de kwestie van Winston Bogarde een besluit genomen  en wil zich ook daaraan houden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOok naam van Winston Bogarde genoemd in schandaal