dinsdag 23 juli 2024
31 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
0
(0)

Ook Maduro kan getij Ajax niet keren

lees ook ...

UFC 305/ Jairzinho ” Bigi Boy”gaat voor snelle u...

De Surinaamse trots en MMA- fighter Jairzinho " BIGI BOI" Rozenstruik neemt het op 17 augustus in Australie op tegen Tai Tuivasa en geeft aan tegaan voor een snelle Knock-out. In de UFC 305 zwa...

De voormalige kampioen van Nederland Ajax heeft ook in de Europaleague de diepe sportieve crisis donderdag niet kunnen bezweren wnt Ajax verloor met 0-2 van de Engelse club Brighton.

In de maand augustus stond Ajax echt ‘in de fik’ en in september werd het nog erger waarbij ook op bestuurlijk vlak het goed fout ging.In de Ere-divisie staat Ajax nu op de 17de plaats, de plek voor een vlotte degradatie.Maduro gaf na de wedstrijd aan dat hij niet over de nodige voetbalpapieren beschikt. Tijdens de persconferentie na de wedstrijd werd interim-coach Hedwig Maduro ook flink onder handen genomen door de pers, die vond dat de speelstijl niet volgens de Amsterdamse school was, maar de interim-coach had een duidelijke reden voor de tactische wijziging om Ajax meer in te laten zakken.”Natuurlijk speel ik ook het liefst het echte Ajax-spel” maar we moeten ook kijken in wat voor situatie en moment we nu zitten, er is heel weinig vertrouwen in deze ploeg en dat moeten we weer gaan opbouwen” zei Maduro na de wedstrijd.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOok Maduro kan getij Ajax niet keren