woensdag 31 mei 2023
26.8 C
Paramaribo
20.4 C
Amsterdam
5
(1)

Ook Luiz Suarez droomt van terug Messi bij Barcelona

lees ook ...

Neymar grote afwezige bij kampioensfeest PSG

De Braziliaanse international en speler van PSG NeymarJr  heeft het afgelopen weekend  weer de aandacht naar zich toe weten te trekken  door te schitteren van afwezigheid op het kampioensfeest van zij...

De international van Uruguay en speler van de Braziliaanse club  Gremio  en oud ploeggenoot van Messi  Luiz  Suarez  droomt ook van een terugkeer van Lionel Messi  naar Fc Barcelona.

Luiz Suarez,  die jaren  samen gespeeld heeft met Lionel  Messi  bij Barcelona, heeft donderdag op instagram  een foto van hem en Messi  geplaatst  met de reactie welcome back to the club of your life.Messi en Suarez zijn friends for life en gaan vaak samen op reis met hun gezinnen.De reactie van Suarez  geeft hierbij duidelijk aan dat de terugkeer van Messi bij  Barcelona  heel dichtbij is..

Trouwens Barcelona en La Liga  hebben een overeenkomst bereikt dat het mogelijk is  voor Barcelona  om Messi  terug te halen, wel vraagt La Liga  dat Barcelona  uiterlijk 30 April alle belangrijke stukken in levert zodat de transfer van Lionel Messi  een feit  kan worden.Volgens spaanse kranten heeft het gezin  Messi  hun kinderen  kunnen  herinschrijven op de school waar ze voor vertrek  naar Frankrijk zaten.

Tijdens de  komst van Ronald Koeman als coach van Barcelona  moest Suarez  vertrekken  en belandde toen bij Atletico Madrid, daarna speelde  hij een paar maanden in eigen land voordat hij ervoor koos om zijn voetbalcarriere voort te zetten  in Brazilie bij de club Gremio.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOok Luiz Suarez droomt van terug Messi bij Barcelona