zondag 24 september 2023
26.1 C
Paramaribo
13.4 C
Amsterdam
0
(0)

Ook Duitsland ligt eruit bij WK vrouwen 2023

lees ook ...

Real Madrid herstelt zich in de tweede helft tegen Sociedad

De koploper momenteel in de Spaanse competitie LA Liga wist zondagmiddag  in de tweede helft en 0-1 achterstand om te zetten in een 2-1 overwinning zondag tegen Real Sociedad. De ploeg van Real...

Op de laaste speeldag van de groepsfase was er nog een laatste verrassing de uitschakeling van Duitsland.

 

Duitsland is na een 1-1 gelijkspel tegen Zuid- Korea uitgeschekeld op het Wk vrouwen voetbal in Australie en Nieuw Zeeland.Duitsland kwam al heel vroeg op een 0-1 achterstand door een doelpunt van Cho So- hyun, maar kort voor rust wist Duitsland toch  nog de gelijkmaker te scoren  door een doelpunt van Aleandra Popp. In de 2de helft wist Duitsland niet te scoren waardoor Marokko en Colombia over gaan naar de 1/8 finale. Voor het toernooi werd Duitsland nog getipt als een van kans hebbers om het toernooi te winnen.

Inmiddels is al bekend hoe de 1/8 finale er uit zal zien . Zaterdag 5 augustus  hebben we de volgende wedstrijden : Zwitserland tegen  Spanje  en  Japan tegen Noorwegen.  Zondag : Nederland vs Zuid- Arika   Zweden vs USA. Maandag : Engeland vs Nigeria   Australie vs Denemarken    en wordt de 1/8 finale op dinsdag afgesloten met de wedstrijden Colombia vs Jamaica  en Frankrijk vs Marokko.  Dit is de knock-out fase.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOok Duitsland ligt eruit bij WK vrouwen 2023