zondag 2 april 2023
22.8 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
5
(2)

Ontslag Dean Gorré een geldkwestie

lees ook ...

Belgie wint na 69 jaar weer van Duitsland

De Belgische selectie onder de nieuwe bondscoach Domenico Tedesco won dinsdagavond met 3-2 van Duitsland het betrof hier een vriendschappelijke wedstrijd Belgie, maakte dinsdagavond een eind aan ee...

Het ontslag van Dean Gorré houden de gemoederen in de de Surinaamse gemeenschap nog steeds bezig. De SVB geeft aan vandaag (maandag) met een verklaring te komen. Eerder deze week is in een persbericht van de SVB alleen vermeld dat het ontslag van Dean Gorré wegens “moverende redenen” is. De onder voorzitter van de SVB Dayansankar Mathoera verteld nu dat het ontslag van Dean Gorré te maken heeft met het niet behalen van de gestelde doelstellingen.

Mathoera geeft aan dat onder Dean Gorré de twee WK voorrondes niet verder gekomen is met het Surinaams elftal. Hij verteld dat de technische inzichten van Dean Gorré niet aansluiten bij de visie van de technisch directeur van de SVB. Tevens geeft hij een andere reden aan, dat het voor de SVB niet zinvol is om de slarissen door te betalen terwijl er de komende periode niets op het programma staat. Hij benadrukt dat de salarissen in valuta uitbetaald worden.

De Surinaamse Bond wekt hiermee de indruk, dat Suriname had moeten winnen van Canada, met de recentelijke toevoeging van Surinaamse Nederlands voetballers. Canada heeft al jaren een stabiel elftal op internationaal nivo.

De benadrukking dat de salarissen ook nog in valuta uitbetaald worden, geeft des te meer aan dat het ontslag meer te maken heeft van een financiële kwestie. Dean Gorré had een doorlopend contract tot en met medio 2023.

De voetballers van het Surinaams elftal hebben aangegeven zelf met een statement te zullen komen omtrent het ontslag van Dean Gorré.

 

 

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOntslag Dean Gorré een geldkwestie