vrijdag 1 december 2023
31.5 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
0
(0)

Ondanks hattrick coach PSG niet tevreden over spel Mbappe

lees ook ...

NATIO vrouwen boeken krappe overwinning op Antiqua and Barbu...

De Nationale vrouwenvoetbal selectie van Suriname heeft in de Concacaf Road to Gold Cup slechts met 1-0 kunnen winnen van Antiqua and Barbuda. Door de 2 nederlagen tegen Guyana moest Natio Suriname...

De coach van PSG de Spanjaard Luis Enrique is niet tevreden over de bijdrage van Kylian Mbappe ondanks zijn hattrick zaterdagmiddag in de 3-0 overwinning van PSG in de Franse competitie.

” Ik ben vandaag niet helemaal gelukkig met Kylian” zo begon de coach van PSG tijdens de persconferentie na de gewonnen wedstrijd van PSG zaterdagmiddag in de Franse competitie.” Over zijn doelpunten heb ik uiteraqard niets te klagen.” Mbappe scoorde driemaal voor de bezoekers en dat was voldoende voor zijn 1ste hattrick van het seizoen.” Kylian zou het elftal nog meer kunnen , op verschillende manieren ook” is de kritische opmerking van de coach op zijn speler. Velen zien dat als spijkers op laag water zoeken, nu bekend is dat Mbappe zijn contract gewoon gaat uitdienen en op 30 juni 2024 transfervrij zal vertrekken bij PSG.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOndanks hattrick coach PSG niet tevreden over spel Mbappe