woensdag 24 juli 2024
28 C
Paramaribo
17.4 C
Amsterdam
0
(0)

Novak Djokovic wint 7de Wimbledon titel

lees ook ...

Voetbalsters PKF wint Kwaku beker

Het getalenteerde team van PKF (Patricia Keeldar Foundation) heeft het kwaku voetbal toernooi ongeslagen weten te winnen. Het jongste deelnemend team heeft een visite kaartje mogen afgeven. De voetbal...
  • 43De 35-jarige Novak Djokovic won zondag voor de 7de keer het Wimbledon tennistournooi door in de finale te winnen van Nick Kyrgios met 4-6 6-3 6-4 7-6

Novak Djokovic verloor voor 3de keer in het tournooi de 1set ,hij verloor met 4-6.Maar na de 1ste zette Djokovic zaken op orde en won vrij gemakkelijk de 2de en 3de set,in de 4de set kreeg hij het even moeilijk maar was Kyrgios toch de baas .Kyrgios was zoals altijd weer even bezig met zichzelf en ook met het publiek terwijl Djokovic zich volledig concenteerde op de wedstrijd.

Djokovic is de 4de tennisser die Wimbledon voor de 4de keer op een rij weet te winnen,Pete Sampras,Roger Federer en Bjon Borg gingen hem voor.Djokovic won niet alleen voor de 7de keer Wimbledon maar won ook zijn 21ste Grand Slam titel.Djokovic staat nu gelijk met Pete Sampras die ook 7 keren Wimbledon wist te winnen.

Novak Djokovic die niet gevaccineerd is hoopt  dat hij toestemming krijgt om  aan het US Open tennistournooi te mogen meedoen,indien niet dan is Wimbledon zijn laatste tournooi voor 2022.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNovak Djokovic wint 7de Wimbledon titel