zondag 27 november 2022
25 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
0
(0)

Novak Djokovic wint 7de Wimbledon titel

lees ook ...

Pep Guardiola verlengd contract bij Manchester City

De Spaanse trainer Pep Guardiola en Manchester City hebben de samenwerking verlengd met twee jaren. Pep Guardiola zette woensdag zijn handtekening onder een twee- jarig contract bij de regerend lan...
  • 43De 35-jarige Novak Djokovic won zondag voor de 7de keer het Wimbledon tennistournooi door in de finale te winnen van Nick Kyrgios met 4-6 6-3 6-4 7-6

Novak Djokovic verloor voor 3de keer in het tournooi de 1set ,hij verloor met 4-6.Maar na de 1ste zette Djokovic zaken op orde en won vrij gemakkelijk de 2de en 3de set,in de 4de set kreeg hij het even moeilijk maar was Kyrgios toch de baas .Kyrgios was zoals altijd weer even bezig met zichzelf en ook met het publiek terwijl Djokovic zich volledig concenteerde op de wedstrijd.

Djokovic is de 4de tennisser die Wimbledon voor de 4de keer op een rij weet te winnen,Pete Sampras,Roger Federer en Bjon Borg gingen hem voor.Djokovic won niet alleen voor de 7de keer Wimbledon maar won ook zijn 21ste Grand Slam titel.Djokovic staat nu gelijk met Pete Sampras die ook 7 keren Wimbledon wist te winnen.

Novak Djokovic die niet gevaccineerd is hoopt  dat hij toestemming krijgt om  aan het US Open tennistournooi te mogen meedoen,indien niet dan is Wimbledon zijn laatste tournooi voor 2022.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNovak Djokovic wint 7de Wimbledon titel