dinsdag 3 oktober 2023
25.5 C
Paramaribo
15.7 C
Amsterdam
0
(0)

Novak Djokovic voor 7de keer in finale Roland Garros

lees ook ...

Oud- Voorzitter Michael van Praag terug bij AJAX

Het bestuur van Ajax heeft zondagmiddag officieel bevestigd dat Oud -Voorzitter van Ajax Michael van Praag en Leo van Wijk worden voorgedragen voor een rol binnen de raad van commissarissen. Het hi...

De nummer drie op de wereldranglijst bij de mannen Novak Djokovic heeft voor  de zevende  keer zich weten te plaatsen voor de finale van  Roland Garros  door in de halve finale te winnen van  de nummer  een  op de ranglijst de Spanjaard  Carlos Alcaraz.

De halve finale van Roland Garros  bij de mannen tussen Novak Djokovic en Carlos Alcaraz  heeft vrijdag niet de spanning gebracht die velen verwacht hadden. Djokovic  won de eerste set vrijgemakkelijk met 6-3. In de  2de set  probeerde Carlos Alcaraz  de spanning even terug te brengen door met 7-5  te winnen.

In de 3de en 4de set had Carlos Alcaraz niets in te brengen hij verloor  daarom ook beide sets met 1-6. Novak Djokovic  won uiteindelijk met  6-3  5-7 6-1 6-1 en plaatst zich daardoor voor de 7de keerde in zijn tennis loopbaan  voor de finale van Roland Garros  die zondag wordt afgewerkt. Carlos Alcaraz  gaf na de wedstrijd aan gaande de partij last te hebben gehad van een oude blessure  waardoor hij na de 2de set niet voluit  meer kon gaan.Novak Djokovic  wenste hem een spoedig herstel toe.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNovak Djokovic voor 7de keer in finale Roland Garros