vrijdag 31 maart 2023
32 C
Paramaribo
10.3 C
Amsterdam
5
(1)

Novak Djokovic staat al 377 weken bovenaan de wereldranglijst

lees ook ...

Portugal overrompelt Luxemburg in EK Kwalificatie wedstrijd

Portugal heeft ook hun tweede wedstrijd met overtuigend goed spel met sprekende cijfers gewonnen en wel met 6-0 van Luxemburg Luxemburg was zondagavond geen partij voor Portugal in de EK2024 kwalif...

De 22-voudig Grand Slam-winnaar Novak Djokovic schrijft opnieuw geschiedenis door al 377 weken bovenaan de top de wereldranglijst bij de mannen te staan. Door dit record van 377 weken. evenaart Djokovic het record van Steffi Graf, die ook in haar actieve tenniscarrière 377 weken bovenaan de wereldranglijst bij de vrouwen stond.

Djokovic begon zijn 7de periode als topspeler van de ATP op de maandag na de Australian Open. Deze week begint hij aan zijn 377ste week bovenaan de ranglijst.

De komende week komt het record alleen op zijn naam te staan. Ondanks hij van de week niet in actie komt, kan niemand hem inhalen.

De enige tennisser die in de buurt van Djokovic kan komen is de Spanjaard Carlos Alcaraz, maar dan moet hij het tennistoernooi in Rio Janeiro weten te winnen. Als dat gebeurt, dan komt hij in punten gelijk te staan met Djokovic.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNovak Djokovic staat al 377 weken bovenaan de wereldranglijst