vrijdag 19 april 2024
26 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
0
(0)

Novak Djokovic niet welkom op Indian Wells en Miami Open

lees ook ...

Suriname wint laatste groepswedstrijd in Nicaraqua

De Nationale zaalvoetbalselectie van Suriname die meedoet aan de Concacaf Futsal Championship  die in Nicaraqua gehouden heeft de laatste groepswedstrijd met 4-0 van Haiti gewonnen. De zaalvoet...

Teleurstellend nieuws voor de tennisser Novak Djokovic die gehoopt had dit jaar gewoon te mogen meedoen aan de Indian Wells en Miami Open in de USA maar volgens de organisatie kan dat helaas niet doordat de inreisregels voor niet gevaccineerden pas in mei vervalt.

De huidige nummer een van de wereld bij de mannen had zich wel ingeschreven voor beide tournooien, maar omdat Djokovic niet gevaccineerd is kan en mag hij niet meedoen aan deze 2 tournooien in de USA. In de USA geldt nog steeds de regel dat je gevaccineerd moet zijn wil je het land binnenkomen. Gelukkig vervalt deze regel per 1 mei 2023, maar dat komt net te laat voor Djokovic omdat beide tournooien voor die tijd gehouden worden. Vorig jaar mocht Djokovic ook niet het Australische Open meedoen omdat hij zich niet heeft laten vaccineren.De Amerikaanse tennisbond USTA en de organisatie van het US Open hadden Djokovic steun toegezegd, er werd zelfs een brief gericht naar de President van de USA om een regeling te treffen om Djokovic toch nog toe te laten in de USA om mee te doen aan het tournooi, helaas reageerde het Witte Huis negatief op het verzoek.Dit jaar mocht Djokovic wel meedoen met het Australisch Open.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNovak Djokovic niet welkom op Indian Wells en Miami Open