zaterdag 15 juni 2024
26 C
Paramaribo
13 C
Amsterdam
0
(0)

Novak Djokovic mag de USA niet in om te tennissen

lees ook ...

Antonio Conte is officieel de nieuwe coach van Napoli

Antonio Conte tekende vrijdag een drie jarig contract bij de Italiaanse club Napoli als coach. Hij is terug in de Serie A Italie na een avontuur bij de Engelse club Tottenhamhotspur  en wel dan...

Novak Djokovic mag vanwege zijn ongevaccineerde status tot en met mei de USA niet binnen. Hij zal dus mogelijk volgend maand niet kunnen deelnemen aan het masters toernooi van Indian Wells

Ondanks zijn ongevaccineerde status heeft Djokovic zich toch ingeschreven voor het masters toernooi volgend maan in Indian Wells. De Amerikaanse president, Joe Biden, had eerder aangegeven dat na mei de Covid-19-geldende regels komen te vervallen, net te laat voor Djokovic.

Hopelijk kan de organisatie van het toernooi een goed woordje doen voor de deelname van Djokovic, toernooi directeur Tommy Haas zal zijn invloed daartoe moeten wenden. Behalve Djokovic doet ook Rafael Nadal mee aan het toernooi, verder doen mee Carlos Alacaraz en Nick Kyrgios.

Bij de vrouwen is de winnaar van het vorig jaar Iga Swiatek van de partij, verder ook nog Aryna Sabalenka, Jessica Pegula, Coco Gauff en Ons Jabeur.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNovak Djokovic mag de USA niet in om te tennissen