maandag 20 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
1
(3)

Nog veel onduidelijkheden samenstelling selectie NATIO

lees ook ...

Uitblinker Summerville helpt Leeds United aan finale plek

De ploeg van Crysecio Sumkmerville Leeds United heeft zich donderdag door de 4-0 overwinning op Norwich City geplaatst voor de finale van de play-offs om promotie naar Premier League. De ploeg ...

Integenstelling tot Mexico die al heeft aangegeven met een sterke selectie af te reizen naar Suriname voor de Concacaf Nation League ontmoeting op 23 maart tegen Suriname in Suriname is tot op heden niet duidelijk hoe de selectie van Suriname eruit zal zien

Over 17 dagen speelt NATIO Suriname tegen de selectie van Mexico in het Dr. IR. Franklin Essed stadion de return ontmoeting in de Concacaf Nation League. Suriname verloor de 1ste wedstrijd met 0-3, toen was Stanley Menzo, de bondscoach.Suriname speelde vorig jaar twee wedstrijden in Nederland met interim bondscoach Aaron Winter en verloor beiden, daarna nam NATIO Suriname deel aan het ABCS tournooi op Curacao en verloor in de finale van Curacao, dat was alweer in november 2022.

Daarna is de selectie onderleiding van coach Roberto Godeken en Raymond Mannen tot de dag van heden niet meer bijelkaar geweest.NATIO Suriname heeft nog twee weken de tijd om orde op zaken te stellen.Een delegatie van de SVB was bezig met Aaron Winter om hem zover te krijgen de functie van bondscoach aan te nemen, we zijn al bijna 7 maanden verder van de onderhandelingen geen resultaat.

De vraag is wat wordt het op 23 maart in het Essed stadion, een selectie met lokale spelers of met spelers uit Europa, die het nu druk hebben met Europa en Championsleague en ook nog kwalificatie wedstrijden van EK.Wordt het op 23 maart voor de zoveelste keer weer een totale afgang voor het Surinaams voetbal. Wanneer komt Suriname op voetbalgebied uit deze donkere tunnel of vergissen we ons, misschien is er ook daar wat licht in de tunnel. SVB laat voetbalminned Suriname weten wat het is. Een donkere tunnel of licht in de tunnel.Mexico heeft inmiddels ookal een nieuwe bondscoach. Suriname met nog 17 dagen tegaan of wordt er stilletjes achtergesloten deuren getraind.Laat wat van je horen  NATIO Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNog veel onduidelijkheden samenstelling selectie NATIO