woensdag 28 september 2022
29.9 C
Paramaribo
8.5 C
Amsterdam
0
(0)

Nog onduidelijkheden over start nieuwe competitie SVB

lees ook ...

Overwinning Portugal zure nasmaak voor Ronaldo

De 37-jarige Cristiano Ronaldo kreeg een harde slag op zijn neus van de  keeper van de Tsjechische Republiek in de  4-0 overwinning van  Portugal in Uefa Nation League Zaterdagmiddag  won Portugal ...

Een delegatie van het bestuur  van de Surinaamse voetbalbond heeft afgelopen weken verschillende clubs in de topsectie bezocht. De bedoeling was na te gaan in hoeverre de clubs al begonnen waren zich vooral op administratief gebied voor te bereiden voor de start van de nieuwe competitie. Het ministerie heeft inmiddels al aangegeven dat contactsporten weer actief mogen zijn.

Met de clubs werd ook nagegaan hoeveel spelers  zich al hebben  laten  vaccineren. Het is vereist dat spelers die mee willen doen aan de nieuwe competitie volledig gevaccineerd moeten zijn.Tijdens de meeting met de clubs  bleek dat niet alle clubs  zijn gestart met de voorbereidingen. Clubs die enkele spelers van hun  al hebben laten vaccineren zijn : Transvaal  18, Robinhood 18,  Leo Victor 8,  I.M.Tapoe 17, Inter Wanica 22 spelers.

Helaas heeft de oudste club van Suriname  SV Voorwaarts haar zaken nog niet in orde gemaakt.Het bestuur SVB heeft de clubs voorgehouden dat zij in de tweede van november zullen moeten starten met hun interne club trainingen willen  zij dat het warming-up toernooi  in december alsnog door kan gaan. Enkele clubs  hebben gevraagd dat er hierover nog een gespreksronde voor nodig is.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNog onduidelijkheden over start nieuwe competitie SVB