donderdag 30 mei 2024
30 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
0
(0)

Nog geen overwinning voor de vrouwen volleybal selectie

lees ook ...

NBA Play-offs Beslissende threepointer voor overwinning Dall...

Luka Doncic heeft  vrijdagavond met zijn beslissende threepointer ervoor gezorgd dat de Dallas Mavericks de ploeg van Minnesota Timberwolves met 109-108 versloeg in Game two van de Best of seven final...

Het is de vrouwenvolleybalselectie nog niet gelukt het zoet der overwinning te smaken doordat de selectie een teleurstellende nederlaag leed tegen Jamaica.

Bij de voortzetting van de 18de senioren Caribische volleybalkampioenschappen in de Anthony Nesty Sporthal is het onze  vrouwen nog niet gelukt een wedstrijd te winnen. Onze vrouwen verloren eerder van de Bahamas en Trinidad & Tobago.We hebben dinsdagavond opnieuw de gelegenheid gehad om een beter resultaat neer te zetten. We starten heel goed tegen het sterk geachte Jamaica,  maar het was  toch Jamaica die de 1ste wist te winnen met 25-22. In de 2de set hebben we Jamaica flink onder druk kunnen zetten en wonnen met 25-20.

In een spannende 3de set was het toch Jamiaca die aan het langste eind trok  met de stand van 25-23. In de 4de toonden we weer veerkracht en wonnen met 25-17. In de 5de set hadden we het karwei moeten afmaken,  maar juist in deze set maakten we aan het eind onnodige fouten en die hebben ons de overwinning gekost want het werd 18-16 voor Jamaica.  We verloren een wedstrijd die helemaal in onze handen was. Natuurlijk grote teleurstelling bij de vrouwen en coach Sergio Valdez. ” We moeten de laatste wedstrijd in de round robin winnen van Barbados, het is een must win game donderdagavond” zei coach Sergio Valdez nog na de wedstrijd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNog geen overwinning voor de vrouwen volleybal selectie