maandag 27 maart 2023
25 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
5
(1)

Nog geen nieuwe tegenstander voor Jairzinho Rozenstruik “Bigi Boi”

lees ook ...

Cory Sandhagen terug in de top van de Bantamgewicht klasse

De UFC was zaterdagavond te gast in het AT&T Center te San Antonio,Texas voor het gevecht in de Bantamgewichtklasse tussen Cory Sandhagen en Marlon Vera die uiteindelijk door Cory Sandhagen werd g...

Rozenstruik  Bigi Boi  verloor op 25 september dit jaar van Curtis Blaydes in de UFC. Ondanks de nederlaag blijft  Bigi Boi op de zesde plaats op de ranglijst van de UFC. Rozenstruik  heeft al aangegeven geen heil te zien om tegen een vechter buiten de top tien  in actie te komen.

“Ik ga niet voor de fun in de ring staan. Ik wil een gevecht tegen iemand in de top tien, om zodoende mijn kansen te vergroten om voor een gevecht  om de wereldtitel uit te komen bij een overwinning op mijn volgende tegenstander.” Rozenstruik hoopt in maart 2022 weer in actie te komen.

De top van de zwaargewicht klasse is heel druk.  De komende periode zal Rozenstruik zijn trainingsmethode aanpassen, ik ga mij meer richten om de worstel tactieken onder controle te krijgen, dat is mijn zwakke punt nu en daardoor heeft Curtis Blaydes van mij kunnen winnen. De volgende tegenstander zal het moeilijk krijgen,  want ik kom heel sterk terug.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNog geen nieuwe tegenstander voor Jairzinho Rozenstruik "Bigi Boi"