woensdag 24 juli 2024
26 C
Paramaribo
19.5 C
Amsterdam
0
(0)

Noah Lyles pakt drie gouden medailles in Boedapest

lees ook ...

LA Liga/ FC Barcelona het nieuw seizoen sterk op de transfe...

De Spaanse club FC Barcelona zal zich  het nieuw seizoen sterk op de transfermakt begeven integenstelling tot het afgelopen seizoen. De Spaanse club lijkt er financieel toch wel goed te staan h...

De Amerikaanse atleet Noah Lyles pakt drie gouden medailles tijdens het Wereldkampioenschap Atletiek in Boedapest.

Noach Lyles heeft in Budapest gedaan waar hij voor kwam door 3 gouden medailles te pakken. De Amerikaanse atleet verlaat het WK Atletiek met de drie gouden medailles die hij zichzelf beloofd had voor de kampioenschappen van start gingen.Hij verlaat het WK als drievoudig wereldkampioen . Lyles was al in het beit van goud op de dubbel, bestaande uit de 100 en 200 meter, en sloeg zaterdag met Team USA ook nog eens toe op de 100 meter estafette. Italie werd 2de,  de 3de plek was voor Jamaica.

 

De 100 meter estafette is altijd een supersnel en chaotisch onderdeel, waarop van alles fout kan gaan, en dat gebeurde zelfs bij Team USA bijna, want het scheelde weinig of de voorlaatste wissel was in de soep gelopen. Het ging maar nipt goed, anders had Lyles niet eens aan zijn 100 meter kunnen beginnen.Usian Bolt deed met Jamaica hetzelfde tijdens de  spelen van 2008, 2012, 2016 en Lyles wil graag in de voetsporen treden van Bolt. Lyles zijn goal is de Olympische Spelen volgend jaar in Parijs.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNoah Lyles pakt drie gouden medailles in Boedapest