dinsdag 3 oktober 2023
33.4 C
Paramaribo
17.9 C
Amsterdam
0
(0)

Noah Lyles pakt drie gouden medailles in Boedapest

lees ook ...

Anthony terug in de selectie van Manchester United

De Braziliaan Anthony mag van Manchester United weer met de ploeg trainen na een uitgebreid gesprek te hebben gehad met de politie over de aangeklaagd ingediend door zijn ex-vriendin over mishandeling...

De Amerikaanse atleet Noah Lyles pakt drie gouden medailles tijdens het Wereldkampioenschap Atletiek in Boedapest.

Noach Lyles heeft in Budapest gedaan waar hij voor kwam door 3 gouden medailles te pakken. De Amerikaanse atleet verlaat het WK Atletiek met de drie gouden medailles die hij zichzelf beloofd had voor de kampioenschappen van start gingen.Hij verlaat het WK als drievoudig wereldkampioen . Lyles was al in het beit van goud op de dubbel, bestaande uit de 100 en 200 meter, en sloeg zaterdag met Team USA ook nog eens toe op de 100 meter estafette. Italie werd 2de,  de 3de plek was voor Jamaica.

 

De 100 meter estafette is altijd een supersnel en chaotisch onderdeel, waarop van alles fout kan gaan, en dat gebeurde zelfs bij Team USA bijna, want het scheelde weinig of de voorlaatste wissel was in de soep gelopen. Het ging maar nipt goed, anders had Lyles niet eens aan zijn 100 meter kunnen beginnen.Usian Bolt deed met Jamaica hetzelfde tijdens de  spelen van 2008, 2012, 2016 en Lyles wil graag in de voetsporen treden van Bolt. Lyles zijn goal is de Olympische Spelen volgend jaar in Parijs.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNoah Lyles pakt drie gouden medailles in Boedapest