Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Nike komt met geweldig WK Vrouwen promo

Geplaatst

op

door

Dat Nike het vrouwenvoetbal 100% ondersteund , bewijst dit Nike commercial des te meer. Met een hoofdrol voor Nederlandse topvoetbalster Lieke Martens.

Het FIFA WK 2019 in Frankrijk start op 7 juni tot en met de finale op 7 juli. De vrouwen van Frankrijk spelen de openingswedstrijd om 21.00 tegen Zuid Korea.

De Oranje leeuwinnen spelen om op 11 juni om 15.00 vs Nieuw-Zeeland, in Le Havre.

Favorieten
De Nederlandse voetbalsters zijn de regerend Europees kampioen en behoren tot de vele kanshebbers op de titel. Grote voetballanden als de Verenigde Staten, Duitsland, Engeland en thuisland Frankrijk zijn de grootste favorieten.

De NOS zendt alle duels van de Nederlandse vrouwen, alle wedstrijden die om 21.00 uur starten en alle duels vanaf de achtste finales live op tv uit.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Nick

mooi. vrouwen voetbal zit mooi in de lift. nu spelen ze ook mooi en goed voetbal. echte wedstrijden ..Advertentie

Sport

Suriname stijgt negen plaatsen op FIFA-ranglijst

Geplaatst

op

door

Suriname is negen plaatsen gestegen op de ranglijst van wereldvoetbalbond FIFA. 
Natio stond op de 153 plek en is inmiddels de nummer 142. 

Na elke interlandperiode krijgt de ranking van de FIFA een update. Het Surinaams elftal kwam eerder deze maand in actie tegen Dominica en Nicaragua. Beide kwalificatieduels voor het Nations league werden gewonnen door de formatie van bondscoach Dean Gorre. 

In oktober komt het Surinaams elftal weer in actie. Eerst gaat Natio bij St. Vincent Grenadines op bezoek, op 11 oktober, drie dagen later op 14 oktober volgt het thuisduel tegen St. Vincent Grenadines in het Andre Kamperveen Stadion. 

Bron : SVB

Lees verder

Sport

Calvin Stengs:”Lekker dat we nog de 2-2 maken”

Geplaatst

op

door

Calvin Stengs vindt het heel knap dat AZ toch nog een punt over heeft gehouden aan de wedstrijd bij Partizan Belgrado (2-2). “We zijn blijven vechten en ook na de 2-1 hebben we geloerd op die ene kans. Het is heel lekker dat je dan nog de 2-2 maakt”, zei de aanvaller bij FOX Sports.

Stengs die AZ met een “aanval uit het boekje” op 1-0 had gebracht, baalde van de strafschop die de Alkmaarders tegen kregen. “De rode kaart was denk ik terecht, maar over die strafschop twijfel ik. Dat de scheidsrechter die op dit niveau zo gemakkelijk geeft, vind ik jammer.”

Ook na de 2-1 van Partizan bleef AZ volgens de aanvaller ervoor vechten. “We loerden al op een kans. Maar eerst stond Myron Boadu buitenspel. Die tweede keer deed hij het echter fantastisch. Gelukkig hebben we nu alsnog een punt.”

ANP

Lees verder

Meest gelezen

X