Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Nike komt met geweldig WK Vrouwen promo

Geplaatst

op

door

Dat Nike het vrouwenvoetbal 100% ondersteund , bewijst dit Nike commercial des te meer. Met een hoofdrol voor Nederlandse topvoetbalster Lieke Martens.

Het FIFA WK 2019 in Frankrijk start op 7 juni tot en met de finale op 7 juli. De vrouwen van Frankrijk spelen de openingswedstrijd om 21.00 tegen Zuid Korea.

De Oranje leeuwinnen spelen om op 11 juni om 15.00 vs Nieuw-Zeeland, in Le Havre.

Favorieten
De Nederlandse voetbalsters zijn de regerend Europees kampioen en behoren tot de vele kanshebbers op de titel. Grote voetballanden als de Verenigde Staten, Duitsland, Engeland en thuisland Frankrijk zijn de grootste favorieten.

De NOS zendt alle duels van de Nederlandse vrouwen, alle wedstrijden die om 21.00 uur starten en alle duels vanaf de achtste finales live op tv uit.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Nick

mooi. vrouwen voetbal zit mooi in de lift. nu spelen ze ook mooi en goed voetbal. echte wedstrijden ..Advertentie

Nederland

Oranje leeuwinnen met veel geluk kwartfinalist

Geplaatst

op

door

De Oranjevrouwen zijn dinsdag in de achtste finales van het WK ontsnapt aan uitschakeling. Japan was sterker, maar door een benutte penalty vlak voor tijd van Lieke Martens werd met 2-1 gewonnen.

Martens zette Oranje met een mooie hakbeweging na een kwartier ook al op een 1-0-voorsprong, waarna Yui Hasegawa vlak voor rust gelijkmaakte.

Japan had vervolgens de overhand in de tweede helft, raakte onder meer de onderkant van de lat, maar door de strafschop in de negentigste minuut gaat Nederland door.

Geluk
In de 2e helft was het niet makkelijk tegen Japan, daar het leek dat Japan de wedstrijd zou winnen. “Soms moet je een beetje geluk hebben en dat hebben we vandaag gehad”, aldus Lieke Martens.

Oranje speelt zaterdag in de kwartfinale in Valenciennes tegen Italië, dat eerder op dinsdag met 2-0 te sterk was voor China.

Oranje Leeuwinnen vieren de overwinning op Japan

Lees verder

Buitenland

Seedorf en Kluivert winnen met Kameroen

Geplaatst

op

door

Bondscoach Clarence Seedorf en zijn assistent Patrick Kluivert hebben met Kameroen de eerste groepswedstrijd bij de Afrika Cup in Egypte gewonnen. De titelhouder versloeg Guinee-Bissau met 2-0.

In het doel van Kameroen kreeg Andre Onana niet zoveel te doen. Hoewel hij wel betrokken was bij twee riscico’s acties. In de 37e minuut zat hij, zonder gevolgen, naast een hoge voorzet en kort na de rust ging hij, opnieuw zonder averij, bij het uitverdedigen in de fout. In de 73e minuut zag Onana een kopbal van Piqueti op de paal belanden.

Kameroen speelt zaterdag in de tweede poulewedstrijd tegen Ghana. Benin is de derde tegenstander.

Patrick Kluivert (L) en Clarence Seedorf (R)

Lees verder

Meest gelezen

X