Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Nike komt met geweldig WK Vrouwen promo

Geplaatst

op

door

Dat Nike het vrouwenvoetbal 100% ondersteund , bewijst dit Nike commercial des te meer. Met een hoofdrol voor Nederlandse topvoetbalster Lieke Martens.

Het FIFA WK 2019 in Frankrijk start op 7 juni tot en met de finale op 7 juli. De vrouwen van Frankrijk spelen de openingswedstrijd om 21.00 tegen Zuid Korea.

De Oranje leeuwinnen spelen om op 11 juni om 15.00 vs Nieuw-Zeeland, in Le Havre.

Favorieten
De Nederlandse voetbalsters zijn de regerend Europees kampioen en behoren tot de vele kanshebbers op de titel. Grote voetballanden als de Verenigde Staten, Duitsland, Engeland en thuisland Frankrijk zijn de grootste favorieten.

De NOS zendt alle duels van de Nederlandse vrouwen, alle wedstrijden die om 21.00 uur starten en alle duels vanaf de achtste finales live op tv uit.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Nick

mooi. vrouwen voetbal zit mooi in de lift. nu spelen ze ook mooi en goed voetbal. echte wedstrijden ..Advertentie

Nederland

Onana:’Clubs hebben geen vertrouwen in zwarte doelmannen’

Geplaatst

op

door

André Onana is de onbetwiste nummer 1 bij Ajax. Toen de mogelijkheid er was om bij Ajax te spelen met het perspectief om in het eerste team te komen, heeft hij deze kans met beide handen gegrepen. Hij geeft aan dat het niet vanzelfsprekend was. “Clubs hebben geen vertrouwen in zwarte doelmannen.”

Dat zegt Onana in gesprek met het Franse RMC Sport. “Het is de realiteit. Kijk maar goed. Ik ben niet degene die hier nu mee komt. Ik ben zwart. Ik kom uit Kameroen en ik kom uit Afrika. Daar ben ik trots op.”

Waar het precies aan ligt dat er weinig donkere keepers een kans krijgen in de top weet de doelman van Ajax niet precies. “Daar zullen ze zo hun redenen voor hebben  Er wordt vaak gezegd dat wij een gebrek aan concentratie hebben.”

Lees verder

Buitenland

Maradona blijft toch trainer van Gimnasia

Geplaatst

op

door

Twee dagen nadat hij zijn ontslag had ingediend, is Diego Maradona van gedachten veranderd. De 59-jarige Argentijn besloot toch te blijven als trainer van Gimnasia y Esgrima La Plata. Maradona werkt sinds begin september bij de club uit La Plata.

De voormalige voetbalheld kondigde dinsdag aan te vertrekken, nadat hij te horen had gekregen dat voorzitter Gabriel Pellegrino tijdens de verkiezing op 23 november niet beschikbaar zou zijn voor herbenoeming. Maradona verklaarde zich solidair met Pellegrino. “Ik ben met je gekomen en ik ga ook met je weg”, zei ‘Pluisje’. Twee dagen en een paar gesprekken verder, staat Maradona er weer heel anders in. Onduidelijk is of Pellegrino zich toch herkiesbaar heeft gesteld. “Ik bedank de fans en de spelers, omdat we samen eindelijk voor politieke eenheid bij de club hebben gezorgd”, schrijft Maradona op Instagram.

De man die Argentinië in 1986 de wereldtitel bezorgde, stapte bij Gimnasia in toen de club onderaan stond in de hoogste Argentijnse afdeling. Onder leiding van Maradona is de ploeg uit La Plata twee plekken geklommen op de ranglijst.

ANP

Lees verder

Meest gelezen

X