vrijdag 29 maart 2024
24 C
Paramaribo
11.7 C
Amsterdam
5
(1)

Nieuw tijdperk in aantocht bij de SVB

lees ook ...

” We zijn er klaar voor om een goed resultaat neer te ...

Bondscoach Stanley Menzo en zijn aanvoerder Stefano Denswil stonden vrijdagmiddag via een zoom meeting de surinaamse sportpers te woord. " We zijn er klaar voor om zondag een goed resultaat nee...

Het bestuur Krisnadath zal na drie maanden bestuursverkiezingen uit schrijven bij de SVB

Door met 24 stemmen tegen,9 voor en 3 onthuoudingen werden de verslagen van de accountant en de verificatie commissie afgewezen tijdens de verdaagde ALV afgelopen zaterdag.Na de vorige vergadering waarbij de verslagen niet goed waren gekleurd en de tijd dat de verslagen opgestuurd moesten worden  naar de FIFA was verstreken,werden alle FIFA te goeden voor de Svb geblokkeerd door de FIFA.

Het bestuur Krisnadath had gehoopt dat de verslagen alsnog goedgekeurd zouden worden.De leden kozen er bewust  voor om alles af te wijzen.Het bestuur zag in dat ze niet meer werd gedragen door de ALV en besloot toen nieuwe verkiezingen uit te schrijven.

Het bestuur Krisnadat vind dat ze vals wordt beschuldigd van corruptie,oplichterij en heel wat andere zaken en zal dus binnen drie maanden nieuwe  verkiezingen uitschrijven.Het is te hopen niemand van het bestuur Krisnadat terug komt .

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNieuw tijdperk in aantocht bij de SVB