woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Nieuw seizoen NBA dinsdag van start

lees ook ...

NBA: Pelicans en Pacers in halve finale In-Season Tournament...

New Orleans Pelicans en Indiana Pacers hebben zich maandagavond als eersten geplaatst voor  de halve finale van de NBA  In-season tournament. De Pelicans waren in de kwartfinale van de Western Conf...

De Amerikaanse basketbal competitie bekend als de NBA start dinsdag met het nieuw seizoen waarbij de LA Lakers en de Denver Nuggets het seizoen mogen openen.

Vanaf het moment dat Denver Nuggets in juni het kampioenschap in de NBA won, beleefden de grote sterren van de NBA, de rustperiode op hun eigen manier. Lebron James van de LA Lakers is met zijn 38 jaar de oudste speler in de huidige NBA, maar weet nog niet van ophouden . ” We hebben de kern bij elkaar kunnen houden, dus de chemie blijft goed, we pakken de draad weer op, waar we vorig seizoen gebleven waren.Lebron wilt graag met zijn zonen in de NBA spelen.Het is geen basketbal liefhebber ontgaan dat er een nieuw supertaltent toetreedt tot de NBA. De Fransman Victor Wembanyama is met zijn 2.26 meter een freak of nature. Normaal gesproken leveren lange mannen in op hun beegelijkheid, techniek en schotzuiverheid maar in het geval van de 19-jarige Fransman is dat geenszins het geval.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNieuw seizoen NBA dinsdag van start