maandag 25 september 2023
26.8 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Nice schopt PSG met Messi uit Franse Beker

lees ook ...

Barcelona maakt gehakt van de Belgische club Royal Antwerpen...

De huidige kampioen in de LA Liga Barcelona liet dinsdagmiddag niets aan het toeval over om te laten dat zij dit seizoen een betere indruk willen maken in de Championsleague en dat heeft de ploeg uit ...

In de round of 16 van de Franse beker  werd de ploeg van PSG door OCC Nice uitgeschakeld

Ondanks de aanwezigheid van Messi bij PSG lukt het hen niet langs de ploeg van Nice met Justin Kluivert in de basis te komen . Het werd een doelpuntloze wedstrijd na 90 minuten.

Volgens de regels moet dan de strafschoppenserie een winnaar uit de bus voortbrengen.Messi en Mbappe wisten wel hun penalty erin te trappen, uitgerekend Xavi Simons, die overigens een goede wedstrijd speelde wist de beslissende penalty niet erin te schieten. PSG verloor met 5-6 .En is hierdoor uitgeschakeld.

Opmerkelijk in deze wedstrijd was dat Messi met rugnummer 10 speelde, die overigens  de rugnummer  van  Neymar is .Maar omdat de traditie in de round of 16 van de Franse beker voorschrijft dat  de elf basis spelers met de rugnummers 1tot 11 moeten spelen, mocht Messi rugnummer tien aantrekken en ook vanwege het feit dat Neymar geblesseerd is.

In de normale competitie zal Neymar weer  de 10 dragen en Messi rugnummer 30

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNice schopt PSG met Messi uit Franse Beker