woensdag 31 mei 2023
26.8 C
Paramaribo
20.4 C
Amsterdam
0
(0)

NeymarJr weer op het trainingsveld bij PSG

lees ook ...

De historische 0.1 seconde van de Boston Celtic

De Boston Celtic is er na een zenuwslopend slot in Game 6 zaterdagavond erin geslaagd een Game 7 af te dwingen tegen Miami Heat door de 104-103 overwinning in de finale van de Eastern Conference NBA. ...

De Braziliaanse international  Neymar Jr heeft zich donderdagochtend weer aangemeld  op trainingscomplex van PSG  na hersteld te zijn van een enkelblessure.

Op 19 February dit jaar raakte  Neymar Jr tijdens een competitie wedstrijd van PSG  geblesseerd  aan zijn enkel en moest geoppereerd  worden. De operatie is  succesvol verlopen en de afgelopen  maanden heeft NeymarJr  het revalidatie  proces voortgezet in zijn  eigen land Brazilie.

Gedurende de  periodevan revalidatie heeft Neymar Jr zich bezig houden het spelen van games,zich vermakenmet zijn vrienden, maar bovenal met gokken,  hij verloor  zelfs  1 miljoen US dollar  tijdens internet gokken. NeymarJr  schijnt verslaafd te zijn aan gokken. Zijn  partner is in de verwachting en hij kijkt uit naar zijn  2de kind. NeymarJr  komt dit jaar niet meer in actie voor PSG.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNeymarJr weer op het trainingsveld bij PSG