dinsdag 3 oktober 2023
27.2 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

Neymar Jr special welcome in Arabie

lees ook ...

Pier Eringa stapt op als voorzitter van de RVC van Ajax

Het bestuur van Ajax heeft woensdagochtend in een persbericht aangegeven dat  Pier Eringa besloten heeft zich terug te trekken als voorzitter van de Raad van Commissarissen (RVC) van Ajax en wel ingaa...

De 31-jarige Braziliaanse international  Neymar Jr  kreeg zaterdagmiddag  een special welcome van zijn nieuwe club Al Hilal in Saudi Arabie

Neymar Jr  werd zaterdagmiddag  gepresenteerd als de nieuwe versterking van Al- Hilal met groot feest in het King Fahd Stadion in Riyad, de hoofdstad van Saudi- Arabie. Het stadion, waar het duel plaatsvond tussen Al – Hilal en Al- Fayha had meer dan 67.000 mensen om de ster te verwelkomen.

” Ik werd goed ontvangen  in de grootste  van dit land, ik hoop mijn naam in dit verhaal te schrijven.Laten we genieten, gelukkig  zijn.We willen alles winnen voor deze club” zei Neymar in het midden van het veld.

Duizenden fans arriveerden vroeg in het King Fahd stadion. De club verspreidde duizenden posters met een tekening van het gezicht van Neymar,  het cijfer 10 en de zin ” Welcome”.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNeymar Jr special welcome in Arabie