donderdag 30 mei 2024
30 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
0
(0)

Neymar mag van PSG naar Barcelona terugkeren

lees ook ...

Xavi Hernandez officieel geen trainer meer van FC Barcelona

De 59-jarige Duitse trainer Hansi Flick wordt de komende week voorgesteld als de nieuwe coach van FC Barcelona en tekent een contract van een jaar met de club met een optie tot verlenging. Flick zi...

NEYMAR Jr komt niet voor in de plannen van coach Luis Enrique en mag dus terug naar Barcelona.

De 31-jarige Braziliaanse international Neymar Jr die een week geleden nog een mail stuurde voor het bestuur van PSG kreeg donderdagochtend na een gesprek met coach Luis Enrique en technisch direkteur Luis Campos te horen dat hij mag uitkijken naar een andere club omdat hij niet voor komt in de plannen van de nieuwe coach Luis Enrique. Neymar heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar Barcelona, de club die hij 6 jaar geleden verliet voor een bedrag van ongeveer 250 miljoen Euro.

Het bestuur heeft Neymar intussen te kennen gegeven niet in de weg te staan voor een vertrek naar Barcelona,integendeel zal de club tijdens de onderhandelingenzich heel soepel opstellen zodat de transfer snel en vlot verloopt. De onderhandelingen zullen via de Arabische club Al Hilal gaan omdat Barcelona financieel nog even vast zit. Neymar zal op huurbasis naar Barcelona gaan. Behalve Neymar kreeg ook middenvelder Veratti het bericht dat ook hij mag uitkijken naar een andere club. PSG start de Franse Competitie zaterdag met de wedstrijd tegen  Lorient.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNeymar mag van PSG naar Barcelona terugkeren