vrijdag 29 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.4 C
Amsterdam
0
(0)

Neymar Jr stelt leiding PSG op de hoogte van vertrek bij de club

lees ook ...

Nederlandse Volleybalsters kansloos tegen Servie

Het Nederlanse vrouwen volleybalteam heeft niet opnieuw kunnen stunten op het Olympisch kwalificatie toernooi in het Chinese Ningbo en verloor van de vrouwen van Servie. Het Nederlands volleybaltea...

6De 32- jarige Braziliaanse international en speler van PSG heeft maandagochtend aan het bestuur van PSG te kennen geven te willen vertrekken en terug te keren naar Barcelona.

Neymar Jr speelde tussen 2013-2017  voor Barcelona. In 2017 koos hij voor meer geld voor de Franse kampioen PSG met wie hij enkele keren kampioen van Frankrijk is geworden en ook de Franse beker won. In de Championsleague werd de club enkele keren vroegtuidig uitgeschakeld.Neymar heeft zijn familie en zaakwaarnemer tijdens het trainingskamp van PSG in Azie ook op de hoogte gesteld van zijn besluit. Neymar zegt zich niet meer veilig te voelen in Frankrijk, het afgelopen  seizoen is een groep ontevreden supporters zelfs naar zijn huis getogen om hun onvrede te tonen over de prestaties van Neymar. PSG doet weinig eraan om vooral haar topspelers extra te beschermen.

Coach Xavi Hernandez zit wel niet te springen over een terugkeer van Neymar bij Barcelona. Xavi heeft in 2013 nog samen  met Neymar gespeeld bij Barcelona. Xavi is van oordeel dat vanwege  Neymar zijn ongecontroleerde uitgangsleven hij een negatieve invloed zou kunnen hebben op de rest van de groep. Het is verder bekend dat Neymar verslaafd is aan gokken. ClubPresident Juan Laporta ziet een terugkeer van Neymar wel zitten evenals enkele spelers binnen de selectie van Barcelona. Het wachten is op een positief antwoord van coach Xavi Hernandez.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNeymar Jr stelt leiding PSG op de hoogte van vertrek bij de club