vrijdag 29 september 2023
33.4 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
0
(0)

Neymar Jr kiest voor AL Hilal in Saoedi Arabie

lees ook ...

Ajax vs Feyenoord gestaakt bij 0-3 door vuurwerk

Een volle en uitverkochte Amsterdam Arena, waar de wedstrijd Ajax vs Feyenoord een echte klassieker beloofde te worden. In een sfeervolle stadion was te merken dat deze wedstrijd ergens om ging. Va...

De 31- jarige Braziliaanse international Neymar Jr  die de afgelopen dagen te horen kreeg dat hij niet meer welkom is bij PSG heeft nu zijn zinnen gezet op een avontuur in Saoedi Arabie en wel bij de club Al Hilal.

Eerder werd bekend dat Neymar Jr graag wilt terugkeren naar Barcelona. Helaas kan Barcelona een terugkeer van hem niet bekostigen vanwege hun financiele situatie. Mocht Neymar kiezen voor Barcelona dan zou hij zijn contract moeten laten vernietigen bij PSG maar de Franse club heeft liever dat ze nog wat geld verdienen aan een vertrek van Neymar Jr. Inmiddels gaat PSG accoord met het voorstel van AL Hilal om Neymar over te nemen. De komende dagen worden dan de gesprekken verder voortgezet en het transferbedrag wordt dan definitief bepaald. Het volgend traject is dat Neymar via AL Hilal bij Barcelona terecht komt maar dan wel op huurbasis voor een jaar en dan daarna terugkeerd naar Saoedi Arabie. Het is natuurlijk nog de vraag alles zaken inderdaad zo zullen lopen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNeymar Jr kiest voor AL Hilal in Saoedi Arabie