vrijdag 2 december 2022
25 C
Paramaribo
2.8 C
Amsterdam
0
(0)

Neymar JR. in Februari 2022 weer in actie voor PSG

lees ook ...

WK2022 UPDATE: Robert Lewandowski scoort voor het eerst op e...

De 34-jarige Poolse international en speler van Barcelona Robert Lewandowski scoort voor het eerst op een World Cup en zorgt voor drie belangrijke punten voor Polen in Groep C. Polen speelde de eer...

 

De medische staf van PSG gaf op woensdagmiddag een update over de klinische toestand van ster speler Neymar Jr. 

Neymar mag midden janauri 2022 de training weer hervatten. het genezingsproces van de speler loopt op schema. Neymar de verdere behandeling van zijn blessure doorbrengen in Ooredo( Trainingscentrum van PSG). Gepland is dat hij 19 of 26 janauri weer mag trainen. In het ergste geval is de eerst mogelijke wedstrijd voor Neymar op 5 februari 2022 tegen Lille, de 23ste ronde van het Franse kampioenschap.

Neymar is herstellende van een blessure aan de banden van zijn linkerenkel, opgelopen op 28 november tijdens de wedstrijd tegen Saint- Etienne, in de Franse competitie.Na de wedstrijd gaf de medische commissie van de club aan dat het acht weken kan duren voordat de aas(Neymar)  terug is.

PSG gaat voor een honderd procent herstelde Neymar Jr, vandaar dat er geen haast van gemaakt wordt om hem zo spoedig mogelijk weer speelklaar te krijgen .Wel hoopt men bij PSG dat Neymar optijd hersteld is voor de achtste finale van de UEFA championsleague wedstrijd tegen Real Madrid op 15 februari 2022.

Neymar speelde dit seizoen 14 wedstrijden voor PSG, scoorde drie doelpunten en gaf drie assists. Hij speelde ook nog vijf wedstrijden voor de Nationale voetbalselectie van Brazilie, hij scoorde twee doelpunten.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNeymar JR. in Februari 2022 weer in actie voor PSG