zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Neymar Jr hervat trainingen in Saudi- Arabie

lees ook ...

Paris2024 World Athletics looft bonus uit tijdens Olympisch...

De World Athletics is de eerste internationale sportfederatie die een extra bedrag beschikbaar stelt voor de kampioenen tijdens de aanstaande Olympische Spelen in Parijs. Wie een gouden medaill...

6De 32-jarige Braziliaanse international Neymar Jr die herstellende is van zijn ACL blessure heeft de afgelopen dagen de trainingen bij zijn club hervat.

De speler van Al- Hilal is oktober het vorig jaar geblesseerd na de interland ontmoeting tussen Brazilie en Uruguay.De afgelopen dagen was Neymar Jr te zien in de Gym van de club en het viel direct op dat hij flink in gewicht is toegenomen, maar de speler zelfs maakt zich voorlopig niet druk daarover, daar hij volgens een gepland schema samen met de medici van de club werkt aan zijn herstel..

Het is vooralsnog niet bekend wanneer Neymar weer te bewonderen zal zijn op het speelveld. Ook de nieuwe Braziliaanse bondscoach kijkt uit naar een spoedig volledig herstel van de Braziliaanse international om dit jaar uit te komen voor Brazilie in de Copa America.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNeymar Jr hervat trainingen in Saudi- Arabie