donderdag 28 maart 2024
35 C
Paramaribo
10.1 C
Amsterdam
0
(0)

Neymar grote afwezige bij kampioensfeest PSG

lees ook ...

” Dit is het recht van de rijken” Daniel Alves n...

De 40-jarige oud- speler van onder andere Barcelona en Juventus Daniel Alves heeft maandag zijn borgsom van een miljoen euro betaald en is voorlopig op vrije voeten. De oud- prof voetballer zit vas...

De Braziliaanse international en speler van PSG NeymarJr  heeft het afgelopen weekend  weer de aandacht naar zich toe weten te trekken  door te schitteren van afwezigheid op het kampioensfeest van zijn club en koos ervoor om in Monaco aanwezig te zijn bij de Formule 1 Granprix.

PSG  werd het afgelopen weekend  kampioen van de Ligue1 in Frankrijk  en tijdens het kampioensfeest waren bijna alle geblesseerde spelers ook aanwezig  om de feestelijke activiteiten mee te maken.Grote afwezigen waren NeymarJr en Lionel Messi. Messi  was in Barcelona  en genoot van een prachtig concert van Coldplay  samen met zijn oudploeggenoot Cesc Fabregas. NeymarJr koos ervoor om in Monaco te zijn voor de Formule 1 Grandprix en werd ook nog pokerend  gespot.

De afwezigheid van NeymarJr  wordt door PSG  gezien als  provocatie,  ondanks hij niet verplicht was deel te nemen aan de feestelijke activiteiten van de  club.Opvallend was wel  dat NeymarJr  anderhalve week geleden nog present aanwezig was op het kampioensfeest van zijn oude club Barcelona. Het is geen publiek geheim meer dat  NeymarJr het aan stuurt op een breuk tussen hem en PSG  nu bekend is dat Lionel Messi  aan het eind van het seizoen de club zal verlaten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNeymar grote afwezige bij kampioensfeest PSG