Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Neymar boos :”ik sloeg hem omdat hij een racist is”

Geplaatst

op

Img B837e4d2d66d 1

Paris Saint Germain heeft ook de tweede wedstrijd in de competitie niet weten te winnen. De Parijzenaren hebben 2 wedstrijden gespeeld en nul punten. Geen goed begin van een gerenommeerde club als Paris. In deze tweede wedstrijd was er een opvallend voorval waarbij Neymar ook betrokken was.

De Braziliaanse voetballer kreeg in de slotfase een rode kaart, hij had zijn tegenstander Alvaro Gonzalez een tik tegen zijn hoofd gegeven. Neymar geeft aan waarom, “Ik sloeg hem, omdat hij een racist is”, aldus Neymar.

“Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik hem niet in zijn gezicht heb geslagen”, dit twitterde Neymar na de wedstrijd. Hij heeft kritiek op de VAR, Neymar is van mening dat er alleen maar gekeken wordt naar wat hij gedaan heeft, maar niet naar hetgeen wat Alvaro Gonzalez gezegd heeft. Gonzalez heeft Neymar uitgemaakt voor “aap en klootzak”.

“Ik wil dat er ook wordt gekeken naar de racist die mij een aap en een klootzak heeft genoemd”. “Ik word voor een klein tikje weggestuurd, maar wat gebeurt er met de racisten?”

Alvaro Gonzalez heeft direct via zijn social media account een reactie verstuurd. “Er is geen plaats voor racisme. Soms moet je gewoon leren verliezen en dat accepteren op het veld”, aldus de verdediger. In zijn reactie heeft Gonzalez een foto geplaatst met zijn donkere teamspelers.

Het is nog onduidelijk of de Franse voetbalbond een vooronderzoek zal starten.

Culturu.com

1 Reactie
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bala Mati
maandag 14 september 2020 12:09

Laat die racist zij moeder poentje likkenAdvertentie

Sport

Gyrano Kerk lyrisch over transfer naar Cagliari

Geplaatst

op

Img Eb65fe51ec13 1

Italiaanse voetbalclub Cagliari heeft nadrukkelijke belangstelling getoond voor  FC Utrecht-aanvaller Gyrano Kerk. Er is inmiddels door de Italiaanse club een bod neergelegd bij de leiding van FC Utrecht.  De aanvaller heeft al een persoonlijk akkoord met bereikt met Cagliari en zal een vierjarig contract ondertekenen. 

Het is nu aan de clubs om te komen tot een overeenkomst. Kerk heeft een contract bij FC Utrecht tot en met de zomer 2023, dit is voor zijn club FC Utrecht een sterke onderhandelingspositie positie. Het liefst wil FC Utrecht de aanvaller behouden, maar ziet ook dat dit financieel als sportief voor Kerk een stap voor uit is. Indien FC Utrecht het gewenste bedrag zal ontvangen van Cagliari, dan zal het zonder slag of stoot de aanvaller naar Cagliari laten gaan. FC Utrecht wil 10 miljoen euro cashen voor Gyrano Kerk. De Italiaanse club heeft een bod van 7 miljoen euro aan FC Utrecht aangeboden, dus er valt hier nog wat te onderhandelen.

 

Culturu.com

 

Lees verder

Sport

Bayern Muchen wil Serginio Dest

Geplaatst

op

Img 2ed3e4358e93 1

Bayern München heeft de hoop nog niet opgegeven en wilt Serginio Dest graag toevoegen aan de spelers selectie. Een delegatie van Bayern was afgereisd naar Amsterdam om zaken te doen met Ajax. De Duitsers willen snel handelen omdat Barcelona ook op de loer is.

De Spanjaarden hebben het iets lastiger omdat zij eerst enkele spelers moeten verkopen alvorens zij nieuwe spelers kunnen toevoegen. Memphis Depay is daar nog steeds in afwachting op groen licht. Het is nu aan Ajax of zij Serginio Dest willen verkopen aan Bayern München, het is nog onduidelijk hoeveel Bayern München voor Serginio wilt betalen en of Ajax daar genoegen mee neemt.

Culturu.com

 

Lees verder

Meest gelezen