woensdag 17 augustus 2022
27.6 C
Paramaribo
19.2 C
Amsterdam
0
(0)

Neymar blijft de wereld verrassen

lees ook ...

Twee coaches krijgen rode kaart in de Premier League

In de topper in de Premier League tussen Chelsea en Tottenham hotspur kregen beide coaches de rode kaart na een heftige woordenwisseling die bijna ontaarde in een gevecht Wat een schande voor het E...

De 30-jarige international van Brazilie en speler van PSG Neymar Jr doet mee aan de World Series Poker in Las Vegas

Neymar Jr blijft  de wereld verrassen met zijn gedrag en handelingen buiten de voetbalvelden.Als hij niet gezien wordt tijdens wilde feestjes of met vrouwen en zich flink uitleven in dure hotels dan is het zijn gedrag op het veld.Neymar maakte de afgelopen dagen zijn opwachting als Poker Player tijdens de World Series of Poker in Las Vegas.

In 2016 mocht  hij ookal meedoen,maar moest het aan zich voorbij laten gaan omdat hij met het Olympisch elftal van Brazilie meedeed aan de Olympische spelen.Nu 6 jaren verder is hij wel erbij,omdat het wereldkampioenschap voetbal pas in november wordt gehouden.Normaal zou die in juni van start gaan.

Neymar jr mocht met 73 andere deelnemers meedoen aan de World Series of Poker als poker player,helaas werd hij reeds in de eerste fase eruit gegooid.Hij gaat zich nu voorbereiden op het nieuw seizoen met PSG en natuurlijk met Brazilie voor Wk2022 in Qatar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNeymar blijft de wereld verrassen