zondag 3 december 2023
31.6 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
0
(0)

New Castle speler Tonali 10 maanden geschorst vanwege gokken

lees ook ...

6de plek voor Nederland op FIFA ranglijst

De Nederlandse voetbalselectie van Nederland onder coach Ronald Koeman staat na de uitgegeven wereldranglijst van de FIFA op de 6de plaats. Nederland nestelt zich donderdag op de 6de plaats op de F...

De Italiaanse voetballer Sandro Tonali die uitkomt voor de Engelse club New Castle United is door het Openbaar Ministerie voor 10 maanden geschorst vanwege gokken.

Woensdagmiddag speelde Tonali voor zijn club New Castle United in de Championsleague ontmoeting tegen de Duitse club Borussia Dortmund. New Castle verloor de wedstrijd met 0-1. Voor Tonali is het voorlopig zijn laatste wedstrijd voor New Castle. De schorsing houdt in dat hij de komende 10 maanden niet mag uitkomen voor zijn club en ook niet voor de Nationale selectie van Italie.De Italiaan kwam over van AC Milan voor maar liefst 63 miljoen euro. Voor dit  jaar is hij al 12 keer uitgekomen voor de ploeg.

De zaak van Tonali kwam aan het licht op 12 oktober toen hij samen met Nicolo Zaniolo uit het Italiaanse tainingskamp werd gezet en het Openbaar Ministerie  van Italie startte toen met een onderzoek naar het gedrag van beide spelers.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNew Castle speler Tonali 10 maanden geschorst vanwege gokken