maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

Nederlandse vrouwen verliezen van Spanje in de Nation League

lees ook ...

NBA Play-off New York Knicks en Denver Nuggets winnen hun e...

In de eerste play-off van de Western Conference in de NBA stonden zaterdagavond letterlijk en figurrlijk twee grote figuren tegenover elkaar Nikola Jokic en Lebron James en de Denver Nuggets deelden d...

Het is  de Nederlandse vrouwenselectie zaterdag niet gelukt om de zeer belangrijke wedstrijd in  de Nation League van Spanje te winnen.

Een winst van de Nederlandse vrouwen zou recht geven op een rechtstreekse plaats voor deelname aan de Olympiche Spelen die later dit jaar in Parijs worden gehouden. De Nederlandse vrouwen kunnen rekenen op nog een herkansing, hopelijk dat het dan wel lukt. Er werd van Spanje met  0-3 verloren. Tijdens de wedstrijd was het duidelijk dat de  Spaans vrouwen veel te groot waren voor de Nederlandse vrouwen.

De Spaanse vrouwen zijn de huidige wereldkampioen bij de vrouwen. Doordat Frankrijk met 2-1 wist te winnen van Duitsland en Frankrijk automatisch geplaatst is voor de Olympische Spelen krijgen de Nederlandse vrouwen nog een herkansing om zich te plaatsen voor de Olymkpische maar dan moet wel op 28 februari gewonnen worden van Duitsland.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNederlandse vrouwen verliezen van Spanje in de Nation League