woensdag 29 november 2023
26.6 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

Nederlandse Volleybalsters kansloos tegen Servie

lees ook ...

Frenkie de Jong start rentree met gelijkspel Barcelona

De 26-jarige Nederlandse international Frenkie de Jong startte zijn rentree bij Barcelona met een gelijkspel tegen Rayo Vallecano in de de La Liga zaterdagochtend. Opvallend bij de rentree van Fren...

Het Nederlanse vrouwen volleybalteam heeft niet opnieuw kunnen stunten op het Olympisch kwalificatie toernooi in het Chinese Ningbo en verloor van de vrouwen van Servie.

Het Nederlands volleybalteam won vrijdag nog van China in 5 sets, maar tegen servie zaterdagochtend werd er in 3sets verloren met  de setstanden 19-25 16-25 20-25. O;ympische kwalificatie is nog steeds mogelijk maar dan wel afhankelijk van de uitslagen van  de andere wedstrijden.Zowel Nederland, Servie, China als de Dominicaanse Republiek maken kans op plaatsing voor de Spelen.Helaas zijn er maar 2 rechtstreekse kwalificatie plekken open . Nederland moet zondag wel weten te winnen van Dominicaanse Republiek en als China beide wedstrijden tegen Domicaanse Republiek en Servie verliest.Mocht het Nederland niet lukken om bij de twee besten  te eindigen dan kan dat via de wereldranglijst, Nederland staat momenteel op de 9de plaats.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNederlandse Volleybalsters kansloos tegen Servie