Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Nederland wint 1-0 van Polen in leeg Johan Cruijff Arena

Geplaatst

op

Img 0682 2

Na 10 maanden zonder interlands heeft het Nederlands elftal vrijdagavond gespeeld onder leiding van interim-bondscoach Dwight Lodeweges. Een start van een nieuwe periode in de Nations League. Het Nederlands elftal nam het tegen Polen. De wedstrijd werd gespeeld in de Johan Cruijff Arena zonder publiek.

Nederland begon sterk aan de wedstrijd, de oranje spelers wisten elkaar goed te vinden op het veld. Er werd direct druk uitgeoefend op de helft van Polen. Dit resulteerde in kleine kansen voor Oranje. Polen wist zich goed staande te houden en hield de Oranje aanvallen beducht tegen. Het was in de slotfase dat Oranjespeler Frenkie de Jong op de paal van het doel wist te schieten. De eerste helft eindigde in 0-0.

Tweede helft was een weerspiegeling van de eerste helft. Oranje gaf vanaf het begin weer druk op de helft van Polen. Balcirculatie was hoog en er werd vlot gecombineerd. Polen had moeite om onder de druk van Oranje te voetballen.

Met een mooie aanval van Oranje, vanuit een pass van Frenkie de Jong, kwam de bal ij Steven erfwijn terecht, en deze wist de score te openen in de 61e minuut 1-0.

De Polen bleven echter vechten voor wat ze waard waren, met speldenprikjes bleven de aanvallen van hun gevaarlijk. Ze bleven het proberen om goede aanvallen op te zetten, maar vaak liepen de Poolse aanvallen stuk op de Oranje verdediging.

Straks een live verslag van de Persconferentie van Oranje.

Basiself Oranje; Jasper Cillessen, Virgil van Dijk (Captain), Joël Veltman, Hans Hateboer, Marten de Roon, Nathan Ake, Frenkie de Jong, Quincy Promes (90e minuut Luuk de Jong), Steven Bergwijn (73e minuut Donny van de Beek) , Memphis Depay.

Culturu.com

2 Reacties
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wesley
vrijdag 4 september 2020 22:39

Prachtig 1ste wedstrijd winnen. En Koeman mag trots zijn wat hij achter heeft gelaten slimme voetballers en nu geen interview aan vi ze zullen wel ballen Warren ze maar geen racisten

Rama
zaterdag 5 september 2020 10:09

ER zitten weer aardig wat fouten in de geschreven tekst .Advertentie

Sport

Gyrano Kerk lyrisch over transfer naar Cagliari

Geplaatst

op

Img Eb65fe51ec13 1

Italiaanse voetbalclub Cagliari heeft nadrukkelijke belangstelling getoond voor  FC Utrecht-aanvaller Gyrano Kerk. Er is inmiddels door de Italiaanse club een bod neergelegd bij de leiding van FC Utrecht.  De aanvaller heeft al een persoonlijk akkoord met bereikt met Cagliari en zal een vierjarig contract ondertekenen. 

Het is nu aan de clubs om te komen tot een overeenkomst. Kerk heeft een contract bij FC Utrecht tot en met de zomer 2023, dit is voor zijn club FC Utrecht een sterke onderhandelingspositie positie. Het liefst wil FC Utrecht de aanvaller behouden, maar ziet ook dat dit financieel als sportief voor Kerk een stap voor uit is. Indien FC Utrecht het gewenste bedrag zal ontvangen van Cagliari, dan zal het zonder slag of stoot de aanvaller naar Cagliari laten gaan. FC Utrecht wil 10 miljoen euro cashen voor Gyrano Kerk. De Italiaanse club heeft een bod van 7 miljoen euro aan FC Utrecht aangeboden, dus er valt hier nog wat te onderhandelen.

 

Culturu.com

 

Lees verder

Sport

Bayern Muchen wil Serginio Dest

Geplaatst

op

Img 2ed3e4358e93 1

Bayern München heeft de hoop nog niet opgegeven en wilt Serginio Dest graag toevoegen aan de spelers selectie. Een delegatie van Bayern was afgereisd naar Amsterdam om zaken te doen met Ajax. De Duitsers willen snel handelen omdat Barcelona ook op de loer is.

De Spanjaarden hebben het iets lastiger omdat zij eerst enkele spelers moeten verkopen alvorens zij nieuwe spelers kunnen toevoegen. Memphis Depay is daar nog steeds in afwachting op groen licht. Het is nu aan Ajax of zij Serginio Dest willen verkopen aan Bayern München, het is nog onduidelijk hoeveel Bayern München voor Serginio wilt betalen en of Ajax daar genoegen mee neemt.

Culturu.com

 

Lees verder

Meest gelezen