Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Nederland strijdend ten onder in Nations League 0-1 verlies van Italië

Geplaatst

op

Img 6653

Het Nederlands heeft maandagavond 0-1 gespeeld tegen Italië, in de Johan Johan Cruijff Arena. Het is de tweede wedstrijd in de Nations League.

Nederland heeft het de eerste twintig minuten moeilijk tegen Italië. De Italianen spelen goed combinatiespel. De spelers weten elkaar te vinden en de bal circuleert van voet naar voet.

Oranje herpakt zich goed en weet zich staande te houden. Italie kreeg goede kansen voor het doel van Oranje, maar weet deze niet te verzilveren. Oranje kwam beter in het spel en probeert door combinatiespel het doel van Italie te vinden. Oranje krijgt halve kansjes maar de Italianen hebben het defensief goed voor elkaar. De verdediging van de Italianen is stug en zakelijk, echte openingen richting doel weet oranje niet te creëren.

Italië weet eind 1e helft de 0-1 te scoren, door een goed opgezette aanval, werd de bal van de rechterkant voor gegeven met een mooie kopbal van spits Barella in het netje. Doelpunt komt op naam van Nicolo Barella. Dit was ook die ruststand.

Tweede helft

De Italianen beginnen goed aan de tweede helft. Oranje blijft goed weerstand bieden door middel van combinatiespel en proberen druk op de Italiaanse verdediging uit te oefenen. Echt gevaarlijk worden de oranje spelers niet voor het doel van de Italianen. Het blijft wachten op een grote kans aan de kant van Oranje.

Eind tweede helft probeert Oranje een doelpunt te forceren door alles of niets te spelen. Oranje komt steeds dichter bij het doel en krijgt mogelijkheden. De Italianen doen er alles aan om de Oranje spelers weg te houden van het doel.

Ondanks het slotoffensief van Oranje, blijft de stand 0-1 voor Italië.

Basiselftal : Jasper Cillessen , Virgil van Dijk (Captain), Joel Veltman, Nathan Aké (81e minuut Luuk de Jong), Hans Hateboer (70e minuut Denzel Dumfries), Marten de Roon, Georginio Wijnaldum, Memphis Depay, Quincy Promes, Donny van de Beek, Frenkie de Jong.

Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties


Advertentie

Sport

Gyrano Kerk lyrisch over transfer naar Cagliari

Geplaatst

op

Img Eb65fe51ec13 1

Italiaanse voetbalclub Cagliari heeft nadrukkelijke belangstelling getoond voor  FC Utrecht-aanvaller Gyrano Kerk. Er is inmiddels door de Italiaanse club een bod neergelegd bij de leiding van FC Utrecht.  De aanvaller heeft al een persoonlijk akkoord met bereikt met Cagliari en zal een vierjarig contract ondertekenen. 

Het is nu aan de clubs om te komen tot een overeenkomst. Kerk heeft een contract bij FC Utrecht tot en met de zomer 2023, dit is voor zijn club FC Utrecht een sterke onderhandelingspositie positie. Het liefst wil FC Utrecht de aanvaller behouden, maar ziet ook dat dit financieel als sportief voor Kerk een stap voor uit is. Indien FC Utrecht het gewenste bedrag zal ontvangen van Cagliari, dan zal het zonder slag of stoot de aanvaller naar Cagliari laten gaan. FC Utrecht wil 10 miljoen euro cashen voor Gyrano Kerk. De Italiaanse club heeft een bod van 7 miljoen euro aan FC Utrecht aangeboden, dus er valt hier nog wat te onderhandelen.

 

Culturu.com

 

Lees verder

Sport

Bayern Muchen wil Serginio Dest

Geplaatst

op

Img 2ed3e4358e93 1

Bayern München heeft de hoop nog niet opgegeven en wilt Serginio Dest graag toevoegen aan de spelers selectie. Een delegatie van Bayern was afgereisd naar Amsterdam om zaken te doen met Ajax. De Duitsers willen snel handelen omdat Barcelona ook op de loer is.

De Spanjaarden hebben het iets lastiger omdat zij eerst enkele spelers moeten verkopen alvorens zij nieuwe spelers kunnen toevoegen. Memphis Depay is daar nog steeds in afwachting op groen licht. Het is nu aan Ajax of zij Serginio Dest willen verkopen aan Bayern München, het is nog onduidelijk hoeveel Bayern München voor Serginio wilt betalen en of Ajax daar genoegen mee neemt.

Culturu.com

 

Lees verder

Meest gelezen