dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

Nederland loot Frankrijk in EK 2024

lees ook ...

Gelijkspel in eerste Suriname Major League

In een goed bezette Dr. Ir. Franklin Essed stadion hebben  Robinhood en Transvaal het op een 1-1 gelijkspel gehouden in de openingswedstrijd van de Suriname Major League Soccer. De Suriname Maj...

De Nederlandse voetbal selectie treft Frankrijk tijdens het EK 2024 in  Duitsland dat kwam uit de bus na de loting zaterdagmiddag in Hamburg.

Het Nederlandselftal is wederom gekoppeld aan Frankrijk na de loting zaterdagmiddag in Hamburg. In de kwalificatie fase zaten Nederland en Frankrijk al in dezelfde poule, waqarbij Frankrijk in beide wedstrijden Nederland de baas was.

Nederland zet in Pot 3 tijdens de loting in Hamburg en het was alom bekend dat Nederland een topland zou treffen en tot ieders verbazing werd het wederom Frankrijk. Oostenrijk is geen onbekend tegenstander voor Nederland omdat ze lekaar 2 jaar troffen in de groepsfase van het EK. Nederland won toen met 2-0. Nederland speelt hun 1ste wedstrijd tegen de play- off winnaar, die moet komen uit de wedstrijden Wales- Finland, Polen – Estland. De nummer 1 en 2van elke groep gaan over naar de knock-out fase. De 4 beste nummersv 3 mogen eveneens blijven dromen van de Europese titel.Het EK vindt plaats van 14 juni tot en met 14 juli 2024 in Duitsland en hieraan doen 24 landen mee.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNederland loot Frankrijk in EK 2024