vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

NBA “Zelfs Stevie Wonder kan het zien” Lebron James na de replay -rel

lees ook ...

Duitse voetballegende Andreas Brehme overleden

De 63-jarige oud Duitse international Andreas Brehme die in de finale vsn het Wereldkampioenschapvoetbal het winnend doelpunt voor Duitsland scoorde is maandagavond  overleden. De linksbenige A...

Bij een achterstand van 107-104 tegen Minnesota Timberwolves zaterdagavond in de NBA competitie en met nog slechts een paar seconden tegaan dacht LA Lakers sterspeler Lebron James  met de gooi van een threepointer  de stand gelijk trekken maar de arbitrage keurde dat af tot ongeloof van Lebron James.

Scoren met een allesbepalende worp in de dying van een wedstrijd, is iets dat Lebron James gedurende zijn NBA carriere vaker gedaan heeft, maar juist op de dag van zijn 39ste verjaardag voelt hij zich besloten door de arbritage tijdens de wedstrijd tussen de LA Lakers en Minnesota Timberwolves.Wel of geen threepointer voor Lebron James dat was de vraag met nog een paar seconden tegaan in de wedstrijd, gooit Lebron James een threepointer en daarmee zou de wedstrijd over gaan naar een verlenging (107-107), maar de arbritage beslist dat het slechts een twopointer is, omdat er contact zou geweest tussen de voet van James en de Threepiontlijn.Na het beoordelen van de beelden wordt de beslissing gesteund door het NBA replay center, geen overtime.

”Zelfs Stevie Wonder kan het zien ”  zo reageerde een teleurgestelde Lebron James.”Het is overduidelijk een threepointer”, ” Mijn voet staat voor de lijn, ik bedoel  je kunt de ruimte zien  tussen de voorkant van mijn voet en de threepiontslijn, je ziet duidelijk het hout van de vloer. ” Het is super frusterend waar hebben we een herhaling voor als het zelfs dan fout gaat.LA Lakers verloren van de Minnesota Timberwolves met 106-108. Anthony Davis  33 punten , 17 rebounds en 8 assists. Lebron James was goed voor 26 punten  3 rebounds en 6 assists.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA "Zelfs Stevie Wonder kan het zien" Lebron James na de replay -rel