woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

NBA Zach Lavine in voetsporen van Michael Jordan bij BULLS

lees ook ...

” Ik ben niet ontslagen heb zelf bedankt” zegt P...

De 47-jarige oud- international van Nederland Patrick Kluivert heeft vanuit Turkije ontkent dat hij door het bestuur van Adana Demirspor is ontslagen ik heb  zelf mijn functie neergelegd nadat verschi...

De 28-jarige Zach Lavine van de Chicago Bulls scoorde zaterdagavond in de NBA wedstrijd tegen de Detroit Pistons 51 punten maar niet genoeg om van de Pistons te winnen.

Zach Lavine hield zaterdagavond gemengde gevoelens over aan de verloren wedstrijd tegen de Detroit Pistons. Lavine scoorde 51 punten voor de Bulls maar zag zijn team toch nog de wedstrijd met 102-118 verliezen. Door de one-man show van LaVine is er een antal records gesneuveld. De 28-jarrige Amerikaan werd de 1ste speler van de Chicago Bulls die verantwoordelijk was voor minimal 50 punten- zonder assits sinds Michael Jordan op 6 november 1996. Ondanks LaVine voor de helft van de productie verantwoordelijk was, leverde dat geen zege op. De 76ers winnen met 114-107 van Toronto Raptors. Minnesota Timberwolves  winnen met 106-90 van Miami Heat.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA Zach Lavine in voetsporen van Michael Jordan bij BULLS