maandag 5 december 2022
23.8 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
0
(0)

NBA stelt 5 wedstrijden uit vanwege toename Covid -19 besmettingen.

lees ook ...

WK2022UPDATE: Messi zorgt voor 6de confrontatie met Nederlan...

De 35- jarige Argentijnse sterspeler zorgt door de overwinning van Argentinie op Australie ervoor dat Nederland en Argentinie elkaar voor de zesde keer op een World Cup zullen ontmoeten. Lionel Mes...

 

De leiding van de NBA was vanwege de toename van covid-19 besmettingen bij spelers en coaches genoodzaakt zondag 3 wedstrijden niet door te laten gaan.

Drie wedstrijden die zondag gespeeld zouden worden moesten vanwege de toename van Covid- 19 worden gestaakt door het hoge aantal besmettingen. De wedstrijden van de Cleveland Cavliers, Orlando Magid en Philadelphia 76ers en de twee wedstrijden van de Broolyn Nets zijn uitgesteld door de NBA.De Brooklyn Nets hadden zaterdag ongeveer 10 besmette spelers, waaronder Kevin Durant, James Harden. De Cleveland hadden er zondag vijf besmette spelers. Om het veld te betreden, moet een team ten minste acht in aanmerking komende spelers op de bank hebben. Volgens de competitieprotocollen moet een speler die positief getest is, tien dagen vrij nemen van alle activiteiten of binnen 24 uur twee negatieve test presenteren.  Bij de La Lakers ontbrak zondag tegen de Chicago Bulls, coach  Vogel.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA stelt 5 wedstrijden uit vanwege toename Covid -19 besmettingen.