dinsdag 26 september 2023
29.2 C
Paramaribo
14.7 C
Amsterdam
0
(0)

NBA schorst Ja Morant voor 25 wedstrijden

lees ook ...

NATIOVROUWEN monddood gemaakt door bestuur SVB

De Nationale vrouwen selectie die momenteel in Dominica is voor de ontmoeting van woensdag tegen Dominica kreeg een dag voor de wedstrijd een verbod opgelegd tot het spreken met de media en het plaats...

Sterspeler van de NBA ploeg  Memphis Grizzlies  Ja Morant heeft een schorsing van 25 wedstrijden gehad van de NBA  voor het plaatsen van een foto op social media  waarop duidelijk een pistol te zien was.

Eerder dit jaar werd Ja Morant van de Memphis Grizzlies al geschorst  voor dezelfde handeling. Helaas heeft hij geen les daaruit geleerd en enkele weken geleden plaatste hij dezelfde foto op instagram.

 

De  NBA  heeft nu gemeend een zwaardere straf uit te delen aan de 23- jarige basketballer van de Memphis Grizzlies. Morant mag 25 wedstrijden  niet  uitkomen voor zijn ploeg,  hij mag ook niet meedoen aan oefen wedstrijden,  niet mee trainen met zijn ploeg, de trainingsfaciliteiten niet bezoeken, geen wedstrijden van zijn bezoeken.Ja Morant  zal pas in December dit jaar weer mogen basketballen. Morant heeft inmiddels zijn verontschuldiging aangeboden aan de NBA,  zijn teamgenoten en de leiding van de Memphis Grizzlies.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA schorst Ja Morant voor 25 wedstrijden