zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

NBA Play-offs Ook de LA Clippers uit de play-offs gewipt.

lees ook ...

Pochettino vertrekt na een seizoen bij Chelsea als trainer

Mauricio Pochettino en  Chelsea zijn in goed overleg dinsdag uit elkaar gegaan liet de club in een officiele statement weten. De trainer zou na een evaluatie van het seizoen akkoord zijn gegaan...

Kyrie Irving en Luka Donic hebben Dallas Maverick  helpen plaatsten voor de halve finale van de NBA Play-offs door met 114-101 te winnen van de LA Clippers.

Na de LA Lakers zijn ook de LA Clippers uitgeschakeld in de NBA Play-offs. LA Clippers verloor in Game 6 van de Best of sevenserie van de Dallas Mavericks. De NBA – kampioen van 2011 was te sterk voor de LA Clippers en wonnen de serie met 4-2. Dallas kende de hele wedstrijd geen problemen. Geen enkele keer keken ze tegen een achterstand aan. Irving scoorde 30 punten en Donic maakte er 28  punten ondanks zijn knie problemen. Dallas neemt het nu op  tegen de nummer een van het Westen en dat is Oklahoma City Thunder.

In de Eastern Conference is er zondagavond een 7de tevens beslissende wedstrijd nodig tussen Cleveland Cavaliers en Orlando Magic. Ondanks de 50 punten van uitblinker Donovan Mitchell bij Cleveland won Orlando Magic Game 6. De 7de wedstrijd wordt bij Cleveland thuis gespeeld, de winnaar van deze serie neemt het op tegen de Boston Celtics, die Miami Heat uitchakelden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportNBA Play-offs Ook de LA Clippers uit de play-offs gewipt.